TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за недела (01.10.2023)

ТВ21 - 01.10.2023

♈Овен Планетарните аспекти можат да предизвикаат стагнација во бизнисот. Еден од вашите соработници стана проблематичен. Нарушената врска со партнерот и недефинираната врска меѓу вас почнува емотивно да ве исцрпува.

Дневен хороскоп за недела (01.10.2023)

4NEWS - 01.10.2023

♈Овен Планетарните аспекти можат да предизвикаат стагнација во бизнисот. Еден од вашите соработници стана проблематичен. Нарушената врска со партнерот и недефинираната врска меѓу вас почнува емотивно да ве исцрпува.

Дневен хороскоп за недела (01.10.2023)

Zoom - 01.10.2023

реклама ♈Овен Планетарните аспекти можат да предизвикаат стагнација во бизнисот. Еден од вашите соработници стана проблематичен. Нарушената врска со партнерот и недефинираната врска меѓу вас почнува емотивно да ве исцрпува.