TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почнува гласањето за локалните избори, се изјаснуваат болните, немоќните, лицата со Ковид-19, затворениците

Бизнис Вести - 16.10.2021

Гласањето на Локалните избори 2021 започнува денеска со изјаснувањето на болните, немоќните и лицата со Ковид-19 и во самоизолација чии пријави се прифатени од општинските изборни комисии, затворениците, лицата во притвор, во старските домови и ...

ИЗБОРЕН МОЛК: Караваните запреа, светлата се изгасија

ТВ21 - 16.10.2021

Од ноќеска на полноќ започнува изборниот молк, кој ќе трае до 19 часот на 17 октомври (недела). Во текот на 20 дневната кампања за овие локални избори, која почна на 27 септември, партиите и коалициите имаа можност да ја претстават својата понуда ...

Локални избори 2021: Први ќе гласаат 7921 болни и изнемоштени, 476 лица со Ковид-19 или во изолација, затворениците…

Сител - 15.10.2021

Седмите локални избори во земјата ќе се одржат во недела, а утре гласаат болните и немоќните, лицата со Ковид-19 и во самоизолација, затворениците, лицата во притвор, во старските домови и внатрешнораселените лица.

Утре гласаат болните, лицата со ковид-19, лицата во притвор, во старските домови и внатрешнораселените

Слободен Печат - 15.10.2021

Седмите локални избори во земјата ќе се одржат во недела , а утре гласаат болните и немоќните, лицата со ковид-19 и во самоизолација, затворениците, лицата во притвор, во старските домови и внатрешнораселените лица.

Локални избори 2021: Први ќе гласаат 7921 болни и изнемоштени, 476 лица со Ковид-19 или во изолација, затворениците…

ТВ21 - 15.10.2021

Седмите локални избори во земјата ќе се одржат во недела, а утре гласаат болните и немоќните, лицата со Ковид-19 и во самоизолација, затворениците, лицата во притвор, во старските домови и внатрешнораселените лица.

ДИК за НоваТВ: Утре ќе се знае колку од пријавените болни, изнемоштени и лица со ковид-19 ќе гласаат на локалните ...

Нова ТВ - 15.10.2021

Пријавени да гласаат ден порано од останатите поради здравствени причини, за Локалните избори, седми по ред, кои ќе се одржат в недела, се и 476 лица со ковид-19 и лица во изолација. Посебно од оваа бројка, пријавени се 7921 болни и изнемоштени лица.

Локални избори 2021: Први ќе гласаат 7921 болни и изнемоштени, 476 лица со Ковид-19 или во изолација, затворениците

24Инфо - 15.10.2021

Седмите локални избори во земјата ќе се одржат во недела, а утре гласаат болните и немоќните, лицата со Ковид-19 и во самоизолација, затворениците, лицата во притвор, во старските домови и внатрешнораселените лица.

Утре ќе гласаат 7921 болни и изнемоштени, 476 лица со Ковид-19 или во изолација, затворениците

Press24 - 15.10.2021

Седмите локални избори во земјата ќе се одржат во недела, а утре гласаат болните и немоќните, лицата со Ковид-19 и во самоизолација, затворениците, лицата во притвор, во старските домови и внатрешнораселените лица.

Локални избори 2021: Први ќе гласаат 7921 болни и изнемоштени

Канал5 - 15.10.2021

Седмите локални избори во земјата ќе се одржат во недела, а утре гласаат болните и немоќните, лицата со Ковид-19 и во самоизолација, затворениците, лицата во притвор, во старските домови и внатрешнораселените лица.

Први ќе гласаат болните, немоќните, затворениците и лицата заразени со коронавирус

Курир - 15.10.2021

Општинските изборни комисии ги прифатиле барањата на 7921 болно или немоќно лице да гласаат во своите домови, како и на 476 лица во самоизолација или домашен карантин поради Ковид – 19, информираат од ДИК за МИА.

Први ќе гласаат болните, немоќните, затворениците и лицата заразени со коронавирус

Centar - 16.10.2021

Општинските изборни комисии ги прифатиле барањата на 7921 болно или немоќно лице да гласаат во своите домови, како и на 476 лица во самоизолација или домашен карантин поради Ковид – 19, информираат од ДИК за МИА.

Први ќе гласаат болните, немоќните, затворениците и лицата заразени со коронавирус

Република - 16.10.2021

Општинските изборни комисии ги прифатиле барањата на 7921 болно или немоќно лице да гласаат во своите домови, како и на 476 лица во самоизолација или домашен карантин поради Ковид – 19, информираат од ДИК за МИА.

Први ќе гласаат болните, немоќните, затворениците и лицата заразени со коронавирус

Нетпрес - 16.10.2021

Општинските изборни комисии ги прифатиле барањата на 7921 болно или немоќно лице да гласаат во своите домови, како и на 476 лица во самоизолација или домашен карантин поради коронавирусот.

Локални избори 2021: Денес гласаат болни и немоќни, со ковид-19 или во изолација, затвореници…

ТВ21 - 16.10.2021

Седмите локални избори во земјава ќе се одржат утре, а денес гласаат болните и немоќните, лицата кои се инфицирани со ковид-19 или се во изолација, затворениците, лицата во притвор, во старски домови и внатрешнораселени лица.

Локални избори 2021: Денеска гласаат овие граѓани

4NEWS - 16.10.2021

Седмите локални избори во земјава ќе се одржат утре, а денес гласаат болните и немоќните, лицата кои се инфицирани со ковид-19 или се во изолација, затворениците, лицата во притвор, во старски домови и внатрешнораселени лица.

Во Куманово утре гласаат 109 болни и изнемоштени, во Старо Нагоричане 11, а во Липково 256 лица

Кумановски м. - 15.10.2021

Во текот на утрешниот ден право на глас ќе имаат болни и изнемоштени лица, како и ковид-позитивните граѓани и затвореници низ целата држава. На подрачјето на Куманово утре ќе гласаат вкупно 109 болни и изнемоштени граѓани и 49 лица позитивни на ...