TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јанчев: Значајни проекти се реализираат и во селата од Општина Кавадарци

Канал5 - 30.09.2023

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев најави привршување или почнување на реализација на проекти во речиси сите села во Општината. Во Возарци интензивно се гради спортска сала, а за 22 милиони се гради и канализација и атмосферска канализација, ...

Јанчев: Во завршна фаза е објект кој ќе биде од социјален карактер

Канал5 - 29.09.2023

Во завршна фаза е проектот за реконструкција и пренамена на постојан објект на ул.7 септември во Кавадарци. Намената на овој објект ќе биде од социјален карактер и истиот вклучува шест апартмани.

Во Кавадарци се градат шест апартмани од социјален карактер

24Инфо - 29.09.2023

Во Кавадарци се градат шест апартмани од социјален карактер. Во завршна фаза е проектот за реконструкција и пренамена на постојан објект на улицата „7 Септември”, информираа денеска од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.

Во Кавадарци се градат шест апартмани од социјален карактер

MakPress - 29.09.2023

Во Кавадарци се градат шест апартмани од социјален карактер. Во завршна фаза е проектот за реконструкција и пренамена на постојан објект на улицата „7 Септември", информираа денеска од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.