TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Чудо во родилната сала ги шокираше лекарите: Раѓањето на овие бебиња ги надмина сите граници!

Сител - 13.01.2018

Александра Кинова (23) кога дозна дека чека второ дете беше пресреќна. Таа и нејзиниот сопруг се од Миловица во Чешка и веќе имале еден син. Како поминувале месеците, лекарите утврдиле дека не носи само едно бебе туку две.

Чудо во породилната сала ги шокираше докторите

Сваштарник - 13.01.2018

Младите родители не можеле да поверуваат кога докторите им го соопштиле ова! Александра Кинова (23) дознала дека го чека своето второ дете и била пресреќна. Таа и нејзиниот сопруг се од Чешка и веќе имаат еден син.

Чудо во родилната сала ги шокираше лекарите: Раѓањето на овие бебиња ги надмина сите граници!

Скопје24 - 13.01.2018

Александра Кинова (23) кога дозна дека чека второ дете беше пресреќна. Таа и нејзиниот сопруг се од Миловица во Чешка и веќе имале еден син. Како поминувале месеците, лекарите утврдиле дека не носи само едно бебе туку две.