TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Докторка Билјана нудела с**суални услуги на пациенти по преглед на нивните гениталии

NetZabava - 13.01.2018

Билјана Николова – Траск е докторка која живее во Австралија која по прегледот на гениталиите на своите пациенти им нудела с**суални услуги. Таа на еден свој пациент откако го прегледала му понудила да имаат с**с.

Напалена докторка: Ги пипкала гениталиите на мажите па ги терала на секс

Сваштарник - 12.01.2018

Билјана Николова-Траск докторка од Broken Hill во Австралија им нудела секс на пациентите после преглед на нивните гениталии. Таа на еден од многуте пациенти најпрво го допирала по гениталиите, а потоа му понудила секс.

Докторката Билјана Николова доби суспензија: Ги пипкала пациентите по меѓуножјето, па ги терала на секс

Курир - 12.01.2018

Билјана Николова Траск е докторка од Броукен Хил во Австралија, која на своите пациенти им нудела сексуални односи после прегледот на нивните гениталии. Лекарката на пациентите им нудела секс, медицински совети и резултати од крвна слика преку ...

Докторка Билјана Николова нудела сексуални услуги на пациенти по преглед на нивните гениталии

Сител - 12.01.2018

Билјана Николова - Траск е докторка од Австарлија која на своите пациенти им нудела сексуални услуги по преглед на нивните гениталии. Таа на еден од многуте пациенти прво го прегледала а потоа му понудила секс.

Напалената докторка Биљана: Ги допирала мажите по гениталиите, па им нудела сексуални услуги!

Таратур - 12.01.2018

Докторката на пациентите им нудела секс, медицински совети и резултате од крвта им ги презентира преку Фејсбук. Биљана Николова – Траск е докторка од Брокен Хил во Австралија која на своите пациенти им нудела сексуален однос откако ќе ги прегледала ...

Докторка Билјана Николова нудела сексуални услуги на пациенти по преглед на нивните гениталии

МК News - 12.01.2018

Билјана Николова – Траск е докторка од Австарлија која на своите пациенти им нудела сексуални услуги по преглед на нивните гениталии. Таа на еден од многуте пациенти прво го прегледала а потоа му понудила секс.

Докторка Билјана Николова нудела сексуални услуги на пациенти по преглед на нивните гениталии

Скопје24 - 12.01.2018

Билјана Николова – Траск е докторка од Австралија која на своите пациенти им нудела сексуални услуги по преглед на нивните гениталии. Таа на еден од многуте пациенти прво го прегледала а потоа му понудила секс.