TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали некогаш сте се запрашале зошто момчето КЛЕКНУВА при запросување? – Ова е одговорот…

Таратур - 13.06.2018

Клекнувањето на едно колено во текот на запросувањето се појавило во средината на овој век. Многумина жени цел живот сонуваат за тоа дека нивниот избраник ќе ги запроси во некој романтичен момент, клекнувајќи на едно колено.

Кога љубовта инспирира: Ова е еден од најкреативните начини на запросување досега!

Среќа.mk - 12.06.2018

Запросувањето е еден од највозбудливите моменти и најважните прашања во животот на секоја девојка. Доколку сте доволно креативен и инспириран, секогаш постојат неверојатни идеи и начини да ја запросите саканата личност.