TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Погледнете како ќе изгледа урбанизираниот Бит Пазар

Локално - 14.02.2016

Со идејното решение за новиот Бит – пазар се обезбедува целосно покривање на пазарот, поставување на 1.000 нови тезги, целосно обновување на водоводната и канализационата инфраструктура, обезбедување на паркинг простор со капацитет од 230 возила и ...

Новиот Бит-пазар ќе почне да се гради во април

Утрински - 12.02.2016

„Скопски пазар“ со оваа инвестиција ќе постави и 1.000 нови тезги, ќе ја обнови старата и дотраена инфраструктура и ќе изгради нови 230 паркинг-места Снежана Калабакова Некаде кон средината на април треба да стартуваат градежните активности за ...

Бит-пазар со нов модерен урбан лик (ФОТО)

Скопје инфо - 13.02.2016

АД „Скопски пазар“, како дел од својата инвестициска развојна програма за годинава, го најави новото идејно решение за целосна реконструкција на најголемиот пазар во Скопје. Некаде кон средината на април треба да стартуваат градежните активности за ...