TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Доналд Трамп ќе отвори своја платформа за социјални медиуми наречена „Вистина“

Радио МОФ - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп ќе отвори сопствена платформа за социјални медиуми наречена „Вистина“, пренесува Ројтерс . За неа вели дека „ќе им се спротивстави на големите технолошки компании“ како Твитер и Фејсбук кои му ...

Трамп отвора нова социјална мрежа

ММС - 21.10.2021

Поранешниот американскиот претседател Доналд Трамп ќе отвори своја социјална мрежа TRUTH Social, за која вели дека „ќе им се спротивстави на големите технолошки компании“, како што се Фејсбук и Твитер, кои му забраниле да пристапува до нив на ...

Трамп покренува нова социјална мрежа TRUTH Social

Нетпрес - 21.10.2021

Претходниот американски претседател Доналд Трамп ќе ја лансира сопствената социјална мрежа TRUTH Social којашто, како што вели, ќе им се спротеистави на „Big Tech“ компаниите како Facebook и Twitter кои од политички причини му го забранија пристапот ...

Трамп најави отворање нова социјална мрежа

360 степени - 21.10.2021

Трамп објави дека ќе отвори своја социјална мрежа откако му беа блокирани профилите на Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, бидејќи компаниите сметаа дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија пред нападот на Капитол Платформата „Truth social“ ...

Трамп го возвраќа ударот - најави отворање на нова социјална мрежа

MTM - 21.10.2021

Поранешниот претседател на САД, Доналд Трамп објави дека ќе отвори своја социјална мрежа наречена „Truth Social“, откако во јануари беше исклучен од Твитер, Фејсбук и Јутјуб. Од платформите од кои беше исклучен, го обвинија за поттикнување на ...

Поранешниот претседател на САД Трамп со платформа за социјални медиуми „TRUTH“

Р.С.Европа - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп ќе лансира сопствена апликација за социјални медиуми, TRUTH Social, за која рече дека „ќе им се спротивстави на големите технолошки“ компании како Твитер и Фејсбук кои му забранија да ги користи ...

Трамп најави отворање своја социјална мрежа – Truth Social

Слободен Печат - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа Truth Social. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Трамп најави отворање своја социјална мрежа – „Truth Social”

Бизнис Вести - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social”. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Трамп најави отворање своја социјална мрежа – „Truth Social”

24Инфо - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social”. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Трамп отвора своја социјална мрежа – „Truth Social“

Телма - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social“. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Трамп најави отворање своја социјална мрежа – „Truth Social“

Независен - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social“. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Трамп најави отворање своја социјална мрежа – Truth Social

Курир - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа Truth Social. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Трамп отвора своја социјална мрежа – „Truth Social“

ММС - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social“. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Трамп најави отворање своја социјална мрежа – „Truth Social“

Опсервер - 21.10.2021

– Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social“. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Трамп најави отворање своја социјална мрежа – „Truth Social“

Фокус - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social“. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

ТРАМП ОТВОРА СВОЈА СОЦИЈАЛНА МРЕЖА „Truth Social“ ќе биде активна од ноември

+инфо - 21.10.2021

Поранешниот претседателна САД вели дека сака да се „спротивстави на тиранијата на технолошките гиганти“ кои „ја искористија својата еднострана сила за да ги замолчат гласовите на несогласување во Америка.

Трамп најави отворање своја социјална мрежа – „Truth Social"

Канал5 - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social". Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Трамп најави отворање на нова социјална мрежа

Н.Македонија - 21.10.2021

Поранешниот претседател на САД, Доналд Трамп објави дека ќе отвори своја социјална мрежа наречена „Труф Соушл“ (Truth Social), откако во јануари беше исклучен од Твитер, Фејсбук и од Јутјуб.

Трамп го возвраќа ударот – најави отворање на нова социјална мрежа

Денар - 21.10.2021

Поранешниот претседател на САД, Доналд Трамп објави дека ќе отвори своја социјална мрежа наречена „Truth Social“, откако во јануари беше исклучен од Твитер, Фејсбук и Јутјуб. Од платформите од кои беше исклучен, го обвинија за поттикнување на ...

Трамп го возвраќа ударот – најави отворање на нова социјална мрежа

Точка - 21.10.2021

Поранешниот претседател на САД, Доналд Трамп објави дека ќе отвори своја социјална мрежа наречена „Truth Social“, откако во јануари беше исклучен од Твитер, Фејсбук и Јутјуб. Од платформите од кои беше исклучен, го обвинија за поттикнување на ...

Трамп најави отворање своја социјална мрежа – „Truth Social“

Сител - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social“. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Трамп најави отворање своја социјална мрежа – „Truth Social“

Lider - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social“. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Трамп најави отворање на нова социјална мрежа

Локално - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател, Доналд Трамп објави дека ќе отвори своја социјална мрежа наречена „Труф Соушл“ (Truth Social), откако во јануари беше исклучен од Твитер, Фејсбук и од Јутјуб.

Трамп најави отворање своја социјална мрежа – „Truth Social“

Тера - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social“. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Со својата социјална мрежа ,,Truth Social” Трамп ќе им се спротивстави на Фејсбук и Твитер

Пари - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social”. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

ТРАМП ОТВОРА НОВА СОЦИЈАЛНА МРЕЖА: Екс претседателот на САД сака да се спротивстави на тиранијата на технолошките ...

Денешен - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social“. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...

Трамп ги изненади сите – најави отворање на нова социјална мрежа

Press24 - 21.10.2021

Поранешниот претседател на САД, Доналд Трамп објави дека ќе отвори своја социјална мрежа наречена „Truth Social“, откако во јануари беше исклучен од Твитер, Фејсбук и Јутјуб. Од платформите од кои беше исклучен, го обвинија за поттикнување на ...

Трамп најави отворање на нова социјална мрежа

Алсат-М - 21.10.2021

Трамп објави дека ќе отвори своја социјална мрежа откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, бидејќи сметаа дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија пред нападот на Капитол.

Трамп најави отворање своја социјална мрежа – „Truth Social“

Бриф - 21.10.2021

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп формираше своја социјална мрежа „Truth Social“. Тој објави за платформата откако беше забранет од Твитер, Фејсбук и Јутјуб во јануари, обвинувајќи го дека ги поттикнал своите поддржувачи на агресија ...