TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре без струја делови од Центар и Сарај

Вечер Прес - 22.07.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе бидат делови од општините Центар и Сарај. Како што соопшти РЦУК, без струја утре во периодот од 9:00 до 10:00 часот ќе бидат корисниците од дел улицата „Ацо ...

Делови од општините Центар и Сарај утре без струја

Курир - 22.07.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници на ден 23.07.2021 година ( петок ): • – во периодот од 09.00 до 10.00 часот, корисниците од дел улицата Ацо Караманов броевите: 16 и 20 ( ...

Утре без струја делови од Центар и Сарај

Канал5 - 22.07.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе бидат делови од општините Центар и Сарај. Како што соопшти РЦУК, без струја утре во периодот од 9:00 до 10:00 часот ќе бидат корисниците од дел улицата „Ацо ...

Делови од општините Центар и Сарај утре без струја

Алфа - 22.07.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници на ден 23.07.2021 година ( петок ): • – во периодот од 09.00 до 10.00 часот, корисниците од дел улицата Ацо Караманов броевите: 16 и 20 ( ...

Делови од Центар и Сарај утре ќе немаат струја

24Инфо - 22.07.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници на ден 23.07.2021 година ( петок ): – во периодот од 09.00 до 10.00 часот, корисниците од дел улицата Ацо Караманов броевите: 16 и 20 ( ...

Утре прекин на струјата во Сарај и повеќе делови од Центар

Скопје инфо - 22.07.2021

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, ги известува граѓаните дека: Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници: :На ден 23.07.2021 година (петок) без електрична ...

Утре без струја делови од Центар и Сарај

MakPress - 22.07.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе бидат делови од општините Центар и Сарај. Како што соопшти РЦУК, без струја утре во периодот од 9:00 до 10:00 часот ќе бидат корисниците од дел улицата „Ацо ...

Утре без струја улици од Центар и Сарај

MTM - 22.07.2021

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре 23.07.2021 год. без електрична енергија ќе останат следните корисници: во периодот од 09.00 до 10. 0 0 часот, корисниците од дел улицата Ацо Караманов броевите: 16 и 20 (Oпштина Центар) ...