TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ограбена Цементарница Усје

Press24 - 13.03.2018

Во текот на вчерашниот ден, од Цементарница Усје АД, пријавено е дека во периодот од 01.01.2018 до 08.03.2018 година во фабриката била извршена тешка кражба на резервни делови кои се користеле во процесот на производство.

Тешка кражба во Ценментарница Усје

Бриф - 13.03.2018

Во периодот од 01.01.2018 до 08.03.2018 година во фабриката Цементарница Усје била извршена тешка кражба на резервни делови кои се користеле во процесот на производство, соопшти денеска МВР.

Цементарница „Усје“ со намалена добивка во текот на минатата година

Build - 13.03.2018

Скопската цементарница „Усје“ со позитивни финансиски резултати го завршила своето работење во 2017 година, иако севкупната добивка е намалена во однос на 2016 година. Оваа компанија од градежниот сектор во текот на минатата година остварила добивка ...

„Цементарница Усје“ оствари добивка од милијарда денари

еМагазин - 13.03.2018

„Цементарница Усје“ во текот на минатата година оствари добивка од 1,09 милијарди денари, што е намалување во однос на претходната година кога добивката на компанијата изнесувала 1,23 милијарди денари, покажува билансот на успех на компанијата ...

Украдени резервни делови од Цементарница, штетата 850.000 денари

МКД - 13.03.2018

Вчера, 12 февруари, од Цементарница Усје АД, пријавено е дека во периодот од 1 јануари до 8 март во фабриката била извршена тешка кражба на резервни делови кои се користеле во процесот на производство.

Од цементарница Усје украле делови за печка вредни близу 14.000 евра

+инфо - 13.03.2018

Цементарница Усје АД, вчера пријавила дека во периодот од 1 јануари до 8 март годинава во фабриката била извршена тешка кражба на резервни делови кои се користеле во процесот на производство, информира полицијата.

Кражба од магацинот на Цементарница Усје

Вечер - 13.03.2018

Тешка кражба била извршена од магацинот на Цементарница Усје во Скопје. Според полицијата, од страна на Цементарницата било пријавено дека во периодот од 1 јануари до 8 март годинава во фабриката била извршена тешка кражба на резервни делови кои се ...

Кражба од магацинот на цементарницата „Усје“

Макфакс - 13.03.2018

Тешка кражба била извршена од магацинот на Цементарница Усје во Скопје. Според полицијата, од страна на Цементарницата било пријавено дека во периодот од 1 јануари до 8 март годинава во фабриката била извршена тешка кражба на резервни делови кои се ...

Од цементарница Усје украдени делови за печка вредни близу 14 000 евра

Република - 13.03.2018

Цементарница Усје АД, вчера пријавила дека во периодот од 1 јануари до 8 март годинава во фабриката била извршена тешка кражба на резервни делови кои се користеле во процесот на производство, информира полицијата.

Ограбен магацинот на Усје

А1 On - 13.03.2018

Тешка кражба била извршена од магацинот на Цементарница Усје во Скопје. Според полицијата, од страна на Цементарницата било пријавено дека во периодот од 1 јануари до 8 март годинава во фабриката била извршена тешка кражба на резервни делови кои се ...

Тешка кражба во Цементарница Усје

Независен - 13.03.2018

Цементарница Усје АД, вчера пријавила дека во периодот од 1 јануари до 8 март годинава во фабриката била извршена тешка кражба на резервни делови кои се користеле во процесот на производство.

Ограбена Цементарница „Усје“: Штетата е 850.000 денари

Република - 13.03.2018

Цементарница Усје АД, вчера пријавила дека во периодот од 1 јануари до 8 март годинава во фабриката била извршена тешка кражба на резервни делови кои се користеле во процесот на производство.