TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Цензорите во Северна Кореја ги подржаа книгите „Хари Потер“

Вечер Прес - 29.06.2020

Власта на Северна Кореја прифати книгите за Хари Потер на авторката Џоана К. Ролинг, и тоа по 23 години од објавувањето на првото книжевно дело. Државата Северна Кореја им е позната на сите во светот по строгата контрола и цензура, особено за тоа ...

Северна Кореја ќе ги објави книгите за Хари Потер

Макфакс - 29.06.2020

Северна Кореја ги прифати книгите за Хари Потер на Џоана К. Ролинг, 23 години откако е објавено првото дело. Северна Кореја е позната по строгата контрола и цензура над литературата која граѓаните може да ја читаат.

Северна Кореја ќе ги објави книгите за Хари Потер

Вечер - 29.06.2020

Северна Кореја ги прифати книгите за Хари Потер на Џоана К. Ролинг, 23 години откако е објавено првото дело. Северна Кореја е позната по строгата контрола и цензура над литературата која граѓаните може да ја читаат.

Северна Кореја ја прифати магијата на Хари Потер

Н.Македонија - 29.06.2020

Северна Кореја ги прифати книгите за Хари Потер на Џоана Ролинг, 23 години откако е објавено првото дело. Северна Кореја е позната по строгата контрола и цензура над литературата која граѓаните може да ја читаат.