TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Годинава двојно зголемен бројот на претставки од корисници на поштенски услуги, детектирани осум диви поштенски ...

Бизнис Вести - 11.06.2021

Од почетокот на 2021 година до Агенцијата за пошти биле поднесени вкупно 30 претставки од корисниците на поштенските услуги, што според директорката на Агенцијата, Билјана Аврамоска Ѓореска, во овој период бројот на поднесени претставки е двојно ...

Драстично зголемен интересот за лиценци за работа во поштенскиот сектор

Frontline - 11.06.2021

Драстично е зголемен интересот за лиценци за работа во поштенскиот сектор. Имено, во последни шест месеци вкупно 11 нови лица поднеле нотификации за добивање на општо овластување. Ова беше истакнато на денешната 16.

Драстично зголемен интересот за лиценци за работа во поштенскиот сектор

Опсервер - 11.06.2021

– Драстично е зголемен интересот за лиценци за работа во поштенскиот сектор. Имено, во последни шест месеци вкупно 11 нови лица поднеле нотификации за добивање на општо овластување. Ова беше истакнато на денешната 16.

Драстично зголемен интересот за лиценци за работа во поштенскиот сектор

Вечер Прес - 11.06.2021

Драстично е зголемен интересот за лиценци за работа во поштенскиот сектор. Имено, во последни шест месеци вкупно 11 нови лица поднеле нотификации за добивање на општо овластување. Ова беше истакнато на денешната 16.

Државна пошта едвај преживува, а приватните доставуваат и јадење

+инфо - 11.06.2021

Агенцијата на пошти првпат ја лиценцира платформата „нарчај.мк“, која е позната како интернет платформа за достава на нарачка на готова храна од ресторани. Драстично е зголемен интересот за лиценци за работа во поштенскиот сектор.

Значајно зголемен интересот за лиценци за работа во поштенскиот сектор

Независен - 11.06.2021

Драстично е зголемен интересот за лиценци за работа во поштенскиот сектор. Имено, во последни шест месеци вкупно 11 нови лица поднеле нотификации за добивање на општо овластување. Ова беше истакнато на денешната 16.

Годинава двојно повеќе претставки за поштенски услуги, детектирани осум диви поштенски компании

Независен - 11.06.2021

Од почетокот на 2021 година до Агенцијата за пошти биле поднесени вкупно 30 претставки од корисниците на поштенските услуги, што според директорката на Агенцијата, Билјана Аврамоска Ѓореска, во овој период бројот на поднесени претставки е двојно ...

Државна пошта едвај преживува, а приватните доставуваат и јадење

Либертас - 11.06.2021

Драстично е зголемен интересот за лиценци за работа во поштенскиот сектор. Имено, во последни шест месеци вкупно 11 нови лица поднеле нотификации за добивање на општо овластување. Ова беше истакнато на денешната 16.

Осум фирми на диво разнесувале поштенски пратки

Скопско Ехо - 11.06.2021

Агенцијата за пошти во текот на оваа година открила осум диви поштенски компании. Досега кај две од нив се констатирани прекршоци, а останатите се „чешлаат“ и ќе бидат преземени соодветни мерки и санкции.

Двојно повеќе претставки од корисници на поштенски услуги, детектирани осум диви поштенски компании

24Инфо - 11.06.2021

Од почетокот на 2021 година до Агенцијата за пошти биле поднесени вкупно 30 претставки од корисниците на поштенските услуги, што според директорката на Агенцијата, Билјана Аврамоска Ѓореска, во овој период бројот на поднесени претставки е двојно ...

Годинава двојно зголемен бројот на претставки од корисници на поштенски услуги, детектирани осум диви поштенски ...

Вечер Прес - 11.06.2021

Од почетокот на 2021 година до Агенцијата за пошти биле поднесени вкупно 30 претставки од корисниците на поштенските услуги, што според директорката на Агенцијата, Билјана Аврамоска Ѓореска, во овој период бројот на поднесени претставки е двојно ...

Драстично зголемен интересот за лиценци за работа во поштенскиот сектор

MakPress - 11.06.2021

Драстично е зголемен интересот за лиценци за работа во поштенскиот сектор. Имено, во последни шест месеци вкупно 11 нови лица поднеле нотификации за добивање на општо овластување. Ова беше истакнато на денешната 16.

Оваа година 30 граѓани се пожалиле за услугите на Агенцијата за пошти, откриени 8 диви поштенски компании

MakPress - 11.06.2021

Од почетокот на 2021 година до Агенцијата за пошти биле поднесени вкупно 30 претставки од корисниците на поштенските услуги, што според директорката на Агенцијата, Билјана Аврамоска Ѓореска, во овој период бројот на поднесени претставки е двојно ...

Годинава двојно зголемен бројот на незадоволни корисници на поштенски услуги

Иновативност - 11.06.2021

Од почетокот на 2021 година до Агенцијата за пошти биле поднесени вкупно 30 претставки од корисниците на поштенските услуги, што според директорката на Агенцијата, Билјана Аврамоска Ѓореска, во овој период бројот на поднесени претставки е двојно ...

Двојно повеќе незадоволни корисници на поштенски услуги годинава

Република - 11.06.2021

Од почетокот на 2021 година до Агенцијата за пошти биле поднесени вкупно 30 претставки од корисниците на поштенските услуги, што според директорката на Агенцијата, Билјана Аврамоска Ѓореска, во овој период бројот на поднесени претставки е двојно ...