TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Народна банка: Продолжуваат поволните поместувањата во економијата

Независен - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

Народна банка: Продолжуваат поволните поместувањата во економијата

Локално - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

Народна банка: Продолжуваат поволните поместувањата во економијата

CivilMedia - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка, јавува МИА.

Народна банка: Продолжуваат поволните поместувањата во економијата

Бриф - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

Народна банка: Продолжуваат поволните поместувањата во економијата

Вечер - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

Народна банка оценува дека движења во економијата се поволни

Мета - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, велат од Народна банка.

Народна банка: Продолжуваат поволните поместувања во економијата

Сител - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

Народна банка: Продолжуваат поволните поместувањата во економијата

Опсервер - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

Народна банка: Движењата во економијата се поволни

Слободен Печат - 22.07.2019

Ова, дополнето со стапка на раст на економската активност во првиот квартал 2019 година од 4,1 отсто, блиска до проектираната Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на ...

Народна банка: Продолжуваат поволните поместувањата во економијата

iPortal - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

Народна банка: Продолжуваат поволните поместувањата во економијата

1tv - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

Народна банка: Продолжуваат поволните поместувањата во економијата

Канал5 - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

Народна банка: Продолжуваат поволните поместувањата во економијата

24 Вести - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

Народна банка: вкупните депозити се повисоки за 10,7%, а вкупните кредити за 8,3%

Алфа - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

НБРМ: Поволни поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава

MakPress - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

Продолжуваат поволните поместувања во економијата

Иновативност - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

НБРМ: Продолжуваат поволните поместувањата во економијата

Денар - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.

Народна банка: Продолжуваат поволните поместувањата во економијата

PressingTV - 22.07.2019

Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата, покажува најновата информација на Народната банка.