TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За неносење маска санкционирани 615 лица

24 Вести - 24.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата санкционирани се 615 лица за прекршување на мерката за носење лична заштита на лице, информира Министерството за внатрешни работи.

За неносење маска казнети 615 лица

МКД - 24.11.2020

Во текот на изминатите 24 часа на територијата на целата државарегистрирани се 615 прекршувања на мерката за носење лична заштита на лице, соопшти МВР. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите ...

615 санкции за неносење маска

ТВ21 - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (23/24.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 615 прекршоци.

Полицијата пиша 615 казни за неносење на заштини маски

Слободен Печат - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (23/24.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 615 прекршоци.

Изминатото деноноќие 541 санкција за неносење маска

А1 On - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на целата држава, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 541 прекршок, соопшти МВР. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и ...

Изминатото деноноќие 541 санкција за неносење маска

Канал5 - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на целата држава, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 541 прекршок, соопшти МВР. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и ...

Изминатото деноноќие 541 санкција за неносење маска

iPortal - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (22/23.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 541 прекршок. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги ...

МВР: Изминатото деноноќие 541 санкција за неносење маска

Press24 - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на целата држава, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 541 прекршок, соопшти МВР. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и ...

541 санкции за неносење маска

24 Вести - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (22/23.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 541 прекршок. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги ...

МВР изрече 541 санкција за неносење маска, 190 мерки за несовесните возачи

Локално - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на целата држава, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 541 прекршок, соопшти МВР. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и ...

Изречени 615 санкции за неносење маска

MTM - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 615 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел ...

Казнети 541 граѓанин за неносење маска

Акцент - 23.11.2020

Од Министерството за внатрешн работи соопштуваат дека во текот на изминатото деноноќие (22/23.11.2020 година) на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 541 прекршок.

615 санкции за неносење маска

Кумановски м. - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (23/24.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 615 прекршоци.

Изречени 615 санкции за неносење маска

Скопје инфо - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 615 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел ...

541 прекршок за неносење маска

Тера - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (22/23.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 541 прекршок. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги ...

Се уште има граѓани кои не носат маски?! Изминатото деноноќие 541 санкција

Бриф - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на целата држава, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 541 прекршок, соопшти МВР. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и ...

615 санкции за неносење маска

MakPress - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (23/24.11.2020 година) на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 615 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги ...

Казнети 615 лица за неносење маска

24Инфо - 24.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (23/24.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 615 прекршоци.

МВР: 615 санкции за неносење маска

Press24 - 24.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 615 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и ...

За неносење маска санкционирани 615 лица

Опсервер - 24.11.2020

– Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата санкционирани се 615 лица за прекршување на мерката за носење лична заштита на лице, информира Министерството за внатрешни работи.

За неносење маска санкционирани 615 лица

А1 On - 24.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата санкционирани се 615 лица за прекршување на мерката за носење лична заштита на лице, информира Министерството за внатрешни работи.

За неносење маска санкционирани 615 лица

Либертас - 24.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата санкционирани се 615 лица за прекршување на мерката за носење лична заштита на лице, информира Министерството за внатрешни работи.

Изречени 615 санкции за неносење маска

Опсервер - 24.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 615 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел ...

За неносење маска казнети 615 лица

iPortal - 24.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата санкционирани се 615 лица за прекршување на мерката за носење лична заштита на лице, информира Министерството за внатрешни работи.

За неносење маска казнети 615 граѓани

Фокус - 24.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата санкционирани се 615 лица за прекршување на мерката за носење лична заштита на лице, информира Министерството за внатрешни работи.

За неносење маска санкционирани 615 лица

Кајгана - 24.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата санкционирани се 615 лица за прекршување на мерката за носење лична заштита на лице, информира Министерството за внатрешни работи.

Изречени 615 санкции за неносење маска

Точка - 24.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 615 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел ...

МВР: Казнети 615 лица без маски

Денешен - 24.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата санкционирани се 615 лица за прекршување на мерката за носење лична заштита на лице, информира Министерството за внатрешни работи.

Изречени 615 санкции за неносење маска

Алсат-М - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 615 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел ...

За неносење маска казнети 541 лице

МКД - 23.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на целата држава по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 541 прекршок, информира МВР. Министерството за внатрешни работи исто така апелира до граѓаните да ги почитуваат ...