TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Зара“ не се затвора во Србија

Вечер Прес - 21.11.2020

Шпанската компанија „Зара“ ги негираше шпекулациите на некои медиуми за затворањето на своите продавници во Србија и за попустите од 80 отсто за стоките во тие продавници. „Би сакале да ве информираме дека податоците објавени денес за затворањето на ...

Брендот ЗАРА не се договори со србите !? Ги затвара своите продавници

Во Центар - 21.11.2020

Зара затвора продавници и во Србија? Моден гигантски концепт за промена на бизнисот По неколкумесечни најави, Зара го реализира планот и подготвува продажба на Интернет. Тоа значи губење работа за работниците во нејзините продавници Очигледно ...

ЛОША ВЕСТ ЗА МОДНИТЕ ФАНОВИ - Зара ќе затвора продавници во Белград

Фактор - 21.11.2020

По 20 години владеење и огромна заработка, т.н. брза мода претрпува огромни загуби, а производителите како шведскиот гигант Zarа, Paul&Beara и Stradivariusa затвораат илјадници продавници ширум светот.

Модниот гигант Зара затвора продавници во соседните земји

Пари - 21.11.2020

По 20 години владеење и огромна заработка, т.н. брза мода претрпува огромни загуби, а производителите како шведскиот гигант Zarа, Paul&Beara и Stradivariusa затвораат илјадници продавници ширум светот.

Зара ќе затвора продавници во Белград

Нетпрес - 21.11.2020

По 20 години владеење и огромна заработка, т.н. брза мода претрпува огромни загуби, а производителите како шведскиот гигант Zarа, Paul&Beara и Stradivariusa затвораат илјадници продавници ширум светот.

Зара: Не ги затвoраме продавниците во Србија

Пари - 21.11.2020

Шпанската компанија „Зара“ ги негираше шпекулациите на некои медиуми за затворањето на своите продавници во Србија и за попустите од 80 отсто за стоките во тие продавници. „Би сакале да ве информираме дека податоците објавени денес за затворањето на ...

„Зара“ затвора продавници во Србија? Модниот гигант го менува концептот на работење

Независен - 20.11.2020

Модната компанија Зара најави нов стратешки потег што го покрена прашањето дали оваа компанија затвора неколку продавници за малопродажба во Србија. Имено, компанијата испратил соопштение до купувачите дека затвора неколку објекти во Србија, пишува ...