TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мигранти преживеале неколку часа на минус 22 степени во Србија

ТВ21 - 12.02.2019

Полицијата на граничниот премин Батровци (меѓу Србија и Хрватска) пред три дена откриле седум мигранти скриени во ладилник кој бил активен, и внатре било -22 степени. Мигрантите биле најдени благодарение на царинскиот скенер кој детектирал човечки ...

Србија: Мигранти преживеале неколку часа во ладилник на минус 22 степени

Локално - 12.02.2019

Српски цариници на граничниот премин Батровци на 9 февруари откриле седуммина мигранти скриени во камион ладилник, на минус 22 степени, соопшти денеска Царинската управа на Србија. Мигрантите се откриени благодарејќи на царинскиот скенер, кој во ...

Мигранти преживеале неколку часа на минус 22 степени во Србија

4NEWS - 12.02.2019

Полицијата на граничниот премин Батровци (меѓу Србија и Хрватска) пред три дена откриле седум мигранти скриени во ладилник кој бил активен, и внатре било -22 степени. Мигрантите биле најдени благодарение на царинскиот скенер кој детектирал човечки ...

Србија: Мигранти преживеале неколку часа во ладилник на минус 22 степени

Н.Македонија - 12.02.2019

Српски цариници на граничниот премин Батровци на 9 февруари откриле седуммина мигранти скриени во камион ладилник, на минус 22 степени, соопшти денеска Царинската управа на Србија. Мигрантите се откриени благодарение на царинскиот скенер, кој во ...

Србија: Мигранти преживеале неколку часа во ладилник на минус 22 степени

Независен - 12.02.2019

Српски цариници на граничниот премин Батровци на 9 февруари откриле седуммина мигранти скриени во камион ладилник, на минус 22 степени, соопшти денеска Царинската управа на Србија. Мигрантите се откриени благодарејќи на царинскиот скенер, кој во ...

Србија: Мигранти преживеале неколку часа во ладилник на минус 22 степени

+инфо - 12.02.2019

Српски цариници на граничниот премин Батровци на 9 февруари откриле седуммина мигранти скриени во камион ладилник, на минус 22 степени, соопшти денеска Царинската управа на Србија. Мигрантите се откриени благодарејќи на царинскиот скенер, кој во ...

Србија: Мигранти преживеале неколку часа во ладилник на минус 22 степени

24Инфо - 12.02.2019

Српски цариници на граничниот премин Батровци на 9 февруари откриле седуммина мигранти скриени во камион ладилник, на минус 22 степени, соопшти денеска Царинската управа на Србија. Мигрантите се откриени благодарејќи на царинскиот скенер, кој во ...

Србија: Мигранти преживеале неколку часа во ладилник на минус 22 степени

А1 On - 12.02.2019

Српски цариници на граничниот премин Батровци на 9 февруари откриле седуммина мигранти скриени во камион ладилник, на минус 22 степени, соопшти Царинската управа на Србија. Мигрантите се откриени благодарејќи на царинскиот скенер, кој во товарот ...

Србија: Мигранти преживеале неколку часа во ладилник на минус 22 степени

Вечер - 12.02.2019

Српски цариници на граничниот премин Батровци на 9 февруари откриле седуммина мигранти скриени во камион ладилник, на минус 22 степени, соопшти денеска Царинската управа на Србија. Мигрантите се откриени благодарејќи на царинскиот скенер, кој во ...

Неколку часа биле во ладилник на -22 степени во обид да ја поминат границата

Фактор - 12.02.2019

Цариниците на граничниот премин Батровци на 9 месецов нашле седум мигранти скриени во камион ладилник, на минус 22 степени, објави денеска Царинската управа на Србија. Мигрантите се откриени благодарејќи на царинскиот скенер, а службениците веднаш ...

Србија: Мигранти преживеале неколку часа во ладилник на минус 22 степени

Сител - 12.02.2019

Српски цариници на граничниот премин Батровци на 9 февруари откриле седуммина мигранти скриени во камион ладилник, на минус 22 степени, соопшти денеска Царинската управа на Србија. Мигрантите се откриени благодарејќи на царинскиот скенер, кој во ...

Србија: Мигранти преживеале неколку часа во ладилник на минус 22 степени

Опсервер - 12.02.2019

Српски цариници на граничниот премин Батровци на 9 февруари откриле седуммина мигранти скриени во камион ладилник, на минус 22 степени, соопшти денеска Царинската управа на Србија. Мигрантите се откриени благодарејќи на царинскиот скенер, кој во ...

Србија: Мигранти преживеале неколку часа во ладилник на минус 22 степени

Нетпрес - 12.02.2019

Српски цариници на граничниот премин Батровци на 9 февруари откриле седуммина мигранти скриени во камион ладилник, на минус 22 степени, соопшти денеска Царинската управа на Србија. Мигрантите се откриени благодарејќи на царинскиот скенер, кој во ...