TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Избрани најубаво украсените дворови и балкони во Охрид

MTM - 11.01.2019

Дворот и куќата на Марјан Шапкароски се прво наградени на конкурсот што Општина Охрид го објави за најубаво новогодишно украсен двор или балкон. Тој од општината доби ваучер од десет илјади денари.

Познати најубаво украсените дворови во Охрид

OhridNews - 11.01.2019

Петта година по ред, општина Охрид избира најубаво украсен двор или балкон по претходно распишан конкурс. Секретарот на општина Охрид, Игор Бежоски, денес, ги врачи признанијата и наградите на трите најубаво украсени дворови.

(ФОТО) Охрид ги избра најубаво украсените дворови

Скопје1 - 11.01.2019

Петта година по ред, општина Охрид избира најубаво украсен двор или балкон по претходно распишан конкурс. Секретарот на општина Охрид, Игор Бежоски, денес, ги врачи признанијата и наградите на трите најубаво украсени дворови.