TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОТЕЦ ОЛИВЕР ПЕТРОВСКИ Е МАЖ НА ГОДИНАТА Хуманитарецот освои најмногу гласови на Фејсбук

+инфо - 26.11.2022

Изборот на Маж на годината се одржува по петти пат кај нас, а годинава наградите ќе бидат врачени на 30 ноември во хотелот Doubletree by Hilton. Ќе бидат врачени и награди за 13 добитници во 13 разни категории.

Отец Оливер Петровски – Маж на годината за 2022 во избор социјалните медиуми

Црнобело - 26.11.2022

Отец Оливер Петровски е Маж на годината во ибор на социјалните медиуми за 2022 година, при официјалниот избор на „Мажи на годината“ во Македонија. Според гласањето на официјалната Фејсбук страница на настанот, Отец Оливер Петровски освои најмногу ...

Отец Оливер Петровски е прогласен за „Маж на годината според социјалните медиуми“

еМагазин - 26.11.2022

Заедно со жири комисијата на настанот „Мажи на годината“, земајќи ги сите фактори во предвид, како и темелната проверка на сите валидни гласачи, го прогласуваме Отец за победник во категоријата „Маж на годината според социјалните медиуми“.

МИТКО ЈАНЧЕВ НЕ УСПЕА ДА БИДЕ МАЖ НА ГОДИНАТА: Отец Оливер Петровски – Маж на годината за 2022 според социјалните ...

Centar - 26.11.2022

Отец Оливер Петровски е Маж на годината во ибор на социјалните медиуми за 2022 година, при официјалниот избор на „Мажи на годината“ во Македонија. Според гласањето на официјалната Фејсбук страница на настанот, Отец Оливер Петровски освои најмногу ...

Отец Оливер Петровски – Маж на годината за 2022 во избор на социјалните медиуми

Опсервер - 26.11.2022

Отец Оливер Петровски е Маж на годината во ибор на социјалните медиуми за 2022 година, при официјалниот избор на “Мажи на годината“ во Македонија. Според гласањето на официјалната Фејсбук страница на настанот, Отец Оливер Петровски освои најмногу ...

МИТКО ЈАНЧЕВ НЕ УСПЕА ДА БИДЕ МАЖ НА ГОДИНАТА: Го победи Отец Оливер Петровски

Пулс24 - 26.11.2022

Отец Оливер Петровски е Маж на годината во ибор на социјалните медиуми за 2022 година, при официјалниот избор на „Мажи на годината“ во Македонија. Според гласањето на официјалната Фејсбук страница на настанот, Отец Оливер Петровски освои најмногу ...

Отец Оливер Петровски – Маж на годината за 2022 во избор на социјалните медиуми

Бизнис Вести - 26.11.2022

Отец Оливер Петровски е Маж на годината во ибор на социјалните медиуми за 2022 година, при официјалниот избор на “Мажи на годината“ во Македонија. Според гласањето на официјалната Фејсбук страница на настанот, Отец Оливер Петровски освои најмногу ...

Отец Оливер Петровски – Маж на годината за 2022 во избор на социјалните медиуми

Lady - 26.11.2022

Отец Оливер Петровски е Маж на годината во ибор на социјалните медиуми за 2022 година, при официјалниот избор на “Мажи на годината“ во Македонија. Според гласањето на официјалната Фејсбук страница на настанот, Отец Оливер Петровски освои најмногу ...

Митко Јанчев не е маж на годината според социјалните медиуми: Наградата оди за Отец Оливер Петровски

Бриф - 26.11.2022

Отец Оливер Петровски е Маж на годината во избор на социјалните медиуми за 2022 година, при официјалниот избор на „Мажи на годината“ во Македонија. Според гласањето на официјалната Фејсбук страница на настанот, Отец Оливер Петровски освои најмногу ...

Заврши изборот на социјалните медиуми „Мажи на годината 2022“:Носител на наградата е отец Оливер Петровски

Вечер Прес - 26.11.2022

Отец Оливер Петровски е Маж на годината во избор на социјалните медиуми за 2022 година, при официјалниот избор на “Мажи на годината“ во Македонија. Според гласањето на официјалната Фејсбук страница на настанот, Отец Оливер Петровски освои најмногу ...

Отец Оливер Петровски е маж на годината – познат хуманитарец и раководи со организацијата „Свети Спас“

Нетпрес - 26.11.2022

Отец Оливер Петровски е Маж на годината за 2022 година, во изборот направен со гласање на официјалната страница на Фејсбук. Тој е познат хуманитарец и раководи со организацијата „Свети Спас“ која изминатите години преку својата организација успеа да ...

Отец Оливер Петровски – Маж на годината за 2022 во избор на социјалните медиуми

Екран - 27.11.2022

Отец Оливер Петровски е Маж на годината во ибор на социјалните медиуми за 2022 година, при официјалниот избор на “Мажи на годината“ во Македонија. Според гласањето на официјалната Фејсбук страница на настанот, Отец Оливер Петровски освои најмногу ...

Отец Оливер Петровски, Маж на годината за 2022 во избор на социјалните медиуми

Иновативност - 27.11.2022

Отец Оливер Петровски е Маж на годината во ибор на социјалните медиуми за 2022 година, при официјалниот избор на “Мажи на годината“ во Македонија. Според гласањето на официјалната Фејсбук страница на настанот, Отец Оливер Петровски освои најмногу ...