TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

И почина сопругот и со години беше несреќна: Српската пејачка сега бремена на 41. година

Press24 - 13.06.2018

Гога Секулиќ ќе добие дете со 15 години помладиот свршеник Урош Домановиќ, со кого веќе две години живее во Цирих. Иако во семптември претходната година сакаше да оди на вештачко оплодување, сепак остана бремена на природен начин.

Ќе добие бебе со 15 години помладо момче - Српската пејачка бремена на 41 година

Сител - 13.06.2018

Според лекарските аналази, познатата пејачка е во седма недела од бремноста. Гога Секулиќ ќе добие дете со 15 години помладиот свршеник Урош Домановиќ, со кого веќе две години живее во Цирих.

“Премногу сум среќна”: Гога Секулич е бремена во својата 41 година!

Сваштарник - 13.06.2018

Пејачката е бремена и го очекува своето прво дете со вереникот Урос Домановиќ. На неа и се исполнила најголемата желба, па наскоро ќе стане мајка. Пејачката е во седмата недела од бременоста, а таа и нејзиниот вереник кој е 15 години помлад, веќе ...

Ќе добие бебе со 15 години помладо момче – Српската пејачка бремена на 41 година

Скопје24 - 13.06.2018

Според лекарските аналази, познатата пејачка е во седма недела од бремноста. Гога Секулиќ ќе добие дете со 15 години помладиот свршеник Урош Домановиќ, со кого веќе две години живее во Цирих.

(ФОТО) Гога Секулиќ ќе му роди дете на 15 години помладиот свршеник

iPortal - 13.06.2018

Според лекарските аналази, познатата пејачка е во седма недела од бремноста. Гога Секулиќ ќе добие дете со 15 години помладиот свршеник Урош Домановиќ, со кого веќе две години живее во Цирих.

Ќе добие бебе со 15 години помладо момче: Пејачката која остана вдовица пред неколку години бремена на 41 година (ФОТО)

Курир - 13.06.2018

Според лекарските анализи, познатата пејачка е во седмата недела од бременоста. Гога Секулиќ ќе добие дете со 15 години помладиот свршеник Урош Домановиќ, со кого веќе две години живее во Цирих.

Гога Секулиќ ќе добие дете со 15 години помладиот свршеник

ЗаЗабава - 14.06.2018

Гога Секулиќ ќе добие дете со 15 години помладиот свршеник Урош Домановиќ, со кого веќе две години живее во Цирих. Иако во септември претходната година сакаше да оди на вештачко оплодување, сепак остана бремена на природен начин.