TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жена од Крива Паланка измамена за 60.000 денари

А1 On - 17.10.2020

Во Полициската станица Крива Паланка, вчера попладне маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. – Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна незгода во ...

Внимавајте, овие измами станаа чести: Ве лажат дека детето ви направило сообраќајка и бараат пари

Курир - 17.10.2020

На 16.10.2020 во 15:55 часот во Полициската станица Крива Паланка, маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна ...

АЛО! ЌЕРКА ТИ НАПРАВИ СООБРАЌАЈКА, ДАЈ ПАРИ И СПАСИ ЈА ОД ЗАТВОР... Уште една жртва на дрските измамници

Вечер - 17.10.2020

На дрските телефонски измами во кои наводно член на семејството направил сообраќајка, па за одредена сума може да се спаси од затворска казна, никако да им дојде крајот. Последната во низата се случила во текот на вчерашниот ден кога била измамена ...

Измамена жена со наводна сообраќајка на нејзината ќерка

Press24 - 17.10.2020

Жена од Крива Паланка била измамена и од неа биле изнудени 60.000 денари. Измамникот на телефон и соопштил дека нејзината ќерка направила сообраќајна несреќа. -Вчера во 15.55 часот во Полициската станица Крива Паланка , маж пријавил дека неговата ...

Ќерка ти направи сообраќајка во Англија- Нова измама за 1.000 евра во Крива Паланка

ММС - 17.10.2020

На 16.10.2020 во 15.55 часот во Полициската станица Крива Паланка, маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна ...

Измамена кривопаланчанка, дала 1000 евра за да ја спаси ќерка и од затвор поради наводна сообраќајка

iPortal - 17.10.2020

На 16.10.2020 во 15.55 часот во Полициската станица Крива Паланка, маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна ...

Ќерка ти направи сообраќајка во Англија, нова измама во Македонија

МКД - 17.10.2020

Вчера во 15.55 часот во полициската станица Крива Паланка, маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна незгода во ...

Внимавајте, овие измами станаа чести: Ве лажат дека детето имало несреќа и бараат пари

Скопје24 - 17.10.2020

На 16.10.2020 во 15:55 часот во Полициската станица Крива Паланка, маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила соо*раќајна ...

Жена од Крива Паланка измамена за 60.000 денари

Либертас - 17.10.2020

Во Полициската станица Крива Паланка, вчера попладне маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. – Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна незгода во ...

Жена измамена за 60.000 денари

+инфо - 17.10.2020

В о п олициската станица Крива Паланка, вчера маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари, информира МВР. – Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна ...

Измама со лажна сообраќајка евидентирана и во Крива Паланка, МВР го пронајде измамникот

MakPress - 18.10.2020

На 16.10.2020 во 15.55 часот во Полициската станица Крива Паланка, маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна ...

Маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари

Опсервер - 18.10.2020

На 16.10.2020 во 15.55 часот во Полициската станица Крива Паланка, маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна ...