TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Skoda: Тротинет наместо резервна гума

24auto - 23.05.2020

Инжинерите и дизајнерите на Skoda се доследни на слоганот “Едноставно умно” (Simpley Clever) кој со децении е дел од чешкиот произзводител. Последен доказ за ова е последното практично решение за оние кои покрај возила користат и алтернативни начини ...

Се појавија и автономни електрични тротинети (ВИДЕО)

Канал5 - 23.05.2020

Иако изгледа чудно, ваквите возила веќе се во употреба. Првите автономни тротинети веќе излегоа на улиците на предградијата на Атланта во сојузната американска држава Џорџија. Тоа е пилот програма на две компании, Tortoise и Go X, кои нудат ...

Тротинет од Skoda е добар за имиџ и корисен за секој ден

Automedia - 22.05.2020

Новиот бран тротинети наиде на идненадувачки брза и масовна прифатеност во нашите градски средини – со мала помош од електричните тротинети, кои го издигнаа имиџот на овие двотркалци. Skoda нуди класичен тротинет, но со врвна изработка и со печат за ...