TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јуан Мекгрегор ќе биде Дени Торенс во продолжението на хорор класикот „Сјаење“

Сакам да кажам - 14.06.2018

Јуан Мекгрегор ќе го игра Дени Торенс во „Доктор Слип“, продолжението на хорор класикот „Сјаење“, што ќе се снима според истоимениот роман на Стивен Кинг. Изворите велат дека самиот Кинг дал благослов за изборот на Мекгрегор за оваа улога.

Јуан Мекгрегор ќе глуми во продолжението на хорор класиката „The Shining“

Локално - 14.06.2018

Шкотскиот актер Јуан Мекгрегор ќе глуми во филмската адаптација на романот „Д-р Слип“ од Стивен Кинг, што е продолжение на хорор класиката „Сјаење“, којашто во 1980 година беше екранизирана од режисерот Стенли Кјубрик, со Џек Николсон во главната ...

Јуан Мекгрегор ќе глуми во продолжението на хорор класиката „The Shining“

Фокус - 14.06.2018

Шкотскиот актер Јуан Мекгрегор ќе глуми во филмската адаптација на романот „Д-р Слип“ од Стивен Кинг, што е продолжение на хорор класиката „Сјаење“, којашто во 1980 година беше екранизирана од режисерот Стенли Кјубрик, со Џек Николсон во главната ...

Мекгрегор ќе глуми во продолжението на „The Shining“

Стандард - 14.06.2018

Шкотскиот актер Јуан Мекгрегор ќе глуми во филмската адаптација на романот „Д-р Слип“ од Стивен Кинг, што е продолжение на хорор класиката „Сјаење“ („The Shining“), којашто во 1980 година беше екранизирана од режисерот Стенли Кјубрик, со Џек ...

Јуан Мекгрегор ќе глуми во продолжението на хорор класиката „The Shining“

+инфо - 14.06.2018

Тоа е продолжение на хорор класиката „Сјаење“, којашто во 1980 година беше екранизирана од режисерот Стенли Кјубрик, со Џек Николсон во главната улога. Шкотскиот актер Јуан Мекгрегор ќе глуми во филмската адаптација на романот „Д-р Слип“ од Стивен ...

Иан Мекгрегор ќе глуми во продолжението на хорор класиката „The Shining“

Сител - 14.06.2018

Шкотскиот актер Иан Мекгрегор ќе глуми во филмската адаптација на романот „Д-р Слип“ од Стивен Кинг, што е продолжение на хорор класиката „Сјаење“, којашто во 1980 година беше екранизирана од режисерот Стенли Кјубрик, со Џек Николсон во главната ...