TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

iPhone 13 серијата ќе биде со Wi-Fi 6E поддршка

Телефони.мк - 28.01.2021

Аналитичарите сметаат дека Apple ќе вгради Wi-Fi 6E конекција во iPhone 13 серијата, за која се уште не се знае кога ќе излезе. Samsung Galaxy S21 Ultra веќе ја има ваквата конекција, кој претставува и првиот смартфон во историјата со 6E поддршка.

iPhone 13 дефинитивно ќе поддржува Wi-Fi 6E

USB - 28.01.2021

Минатиот месец, аналитичар од Barclays истакна дека Apple може да ja опреми iPhone 13 линијата телефони со Wi-Fi 6E конекција. Сега истиот аналитичар го повтори ова тврдење, но уште посамоуверено.