TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Амбасадорот на САД во Панама поднесе оставка: Не можам да му служам на Трамп

+инфо - 12.01.2018

Оние кои ме обучуваа јасно ми ставија до знаење дека доколку верувам дека не сум во состојба, имам чесна обрвска да поднесам оставка, изјави Џон Фили. Амбасадорот на САД во Панама Џон Фили денеска поднесе оставка, посочувајќи дека чувствува оти ...

Амбасадорот во Панама поднесе оставка бидејќи не може повеќе да му служи на Трамп

AKO - 12.01.2018

Џон Фили, амбасадор на САД во Панама, поднесе оставка со образложение дека не може да му служи повеќе на претседателот Доналд Трамп. Дипломатот од кариера и поранешен воен пилот во образложението напишал: “Како млад офицер на надворешно-политичката ...

Американскиот амбасадор во Панама: Не можам да му служам на Трамп

А1 On - 12.01.2018

Амбасадорот на САД во Панама, Џон Фили, кариерен дипломат и поранешен пилот на хеликоптер си поднесе оставка од својата функција, објаснувајќи дека не може да му служи на американскиот претседател Доналд Трамп.

Амбасадорот на САД во Панама поднесе оставка: Не можам да му служам на Трамп

Нова ТВ - 12.01.2018

Амбасадорот на САД во Панама, Џон Фили, денеска поднесе оставка, посочувајќи дека чувствува дека повеќе не е подготвен да му служи на американскиот претседател Доналд Трамп. – Како млад службеник на надворешно политичките служби, дадов заклетва дека ...

Амбасадорот на САД во Панама поднесе оставка: Не можам да му служам на Трамп

Република - 12.01.2018

Амбасадорот на САД во Панама, Џон Фили, денеска поднесе оставка, посочувајќи дека чувствува дека повеќе не е подготвен да му служи на американскиот претседател Доналд Трамп. – Како млад службеник на надворешно политичките служби, дадов заклетва дека ...

Амбасадорот на САД во Панама поднесе оставка...

Н.Македонија - 12.01.2018

Амбасадорот на САД во Панама поднесе оставка Амбасадорот на САД во Панама Џон Фили денеска поднесе оставка, посочувајќи дека чувствува оти повеќе не е подготвен да му служи на американскиот претседател Доналд Трамп.

Амбасадорот на САД во Панама поднесе оставка: Не можам да му служам на Трамп

Сител - 12.01.2018

Оние кои ме обучуваа јасно ми ставија до знаење дека доколку верувам дека не сум во состојба, имам чесна обрвска да поднесам оставка, изјави Џон Фили. Амбасадорот на САД во Панама Џон Фили денеска поднесе оставка, посочувајќи дека чувствува оти ...

Амбасадорот на САД во Панама поднесе оставка: „Не можам да му служам на Трамп“

Press24 - 12.01.2018

Оние кои ме обучуваа јасно ми ставија до знаење дека доколку верувам дека не сум во состојба, имам чесна обрвска да поднесам оставка, изјави Џон Фили. Амбасадорот на САД во Панама Џон Фили денеска поднесе оставка, посочувајќи дека чувствува оти ...

Амбасадорот на САД во Панама поднесе оставка: Не можам да му служам на Трамп

24 Вести - 12.01.2018

Амбасадорот на САД во Панама Џон Фили поднесе оставка, посочувајќи дека чувствува дека повеќе не е подготвен да му служи на американскиот претседател Доналд Трамп. Како млад службеник на надворешно политичките служби, дадов заклетва дека верно ќе му ...