TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се решава проблемот со изградбата на „Христијан Тодоровски Карпош“ и кружниот тек во Кисела Вода

Локално - 16.05.2018

Сериозен проблем со водоводна инсталација ја кочи изградбата на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во општина Бутел. Градот Скопје работи на изнаоѓање техничко решение, за да може да продолжи изградбата.

Некомуникативна проектантка му создава главоболки на Шилегов

+инфо - 16.05.2018

Сериозен проблем со водоводна инсталација ја кочи изградбата на булеварот Христијан Тодоровски Карпош во општина Бутел. Градот Скопје работи на изнаоѓање техничко решение, за да може да продолжи изградбата.

Градот Скопје го решава проблемот со изградбата на „Христијан Тодоровски Карпош“ и кружниот тек во Кисела Вода

Вечер - 16.05.2018

Сериозен проблем со водоводна инсталација ја кочи изградбата на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во општина Бутел. Градот Скопје работи на изнаоѓање техничко решение, за да може да продолжи изградбата.

Градот Скопје го решава проблемот со изградбата на „Христијан Тодоровски Карпош“ и кружниот тек во Кисела Вода

А1 On - 16.05.2018

„Сериозен проблем со водоводна инсталација ја кочи изградбата на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во општина Бутел. Градот Скопје работи на изнаоѓање техничко решение, за да може да продолжи изградбата.