TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Центар ќе додели 400.000 денари за помош на Петриња во Хрватска

Независен - 22.01.2021

Советот на Општина Центар на вчерашната 59. седница донесе одлука да додели парична помош во висина од 400.000 денари за граѓаните на Петриња и Сисак во Република Хрватска, по разорниот земјотрес кој се случи на 29 декември минатата година.

Пладневен преглед: Владата објави список на плати на премиерот, вицепремиерот и министрите, Општина Центар со донација ...

Frontline - 22.01.2021

Владата ги објави платите на премиерот, вицепремиерите и министрите. Најголема плата зема премиерот Заев, чија основна плата е 78.840 денари, а со пресметан стаж од 22 години неговата плата изнесува 87.813 денари.

Општина Центар додели 400.000 денари за настраданите од земјотресот во Хрватска

МКД - 22.01.2021

Советот на oпштина Центар донесе одлука за доделувањето на парична помош во висина од 400.000 денари за градовите Петриња и Сисак во Хрватска, кои беа погодени од катастрофален земјотрес на 29 декември.

Општина Центар додели парична помош од 400.000 денари за настраданите од земјотресот во Петриња и Сисак

Бизнис Вести - 22.01.2021

Советот на Општина Центар вчера ја одржа 59-тата седница. На седницата како прва точка на дневниот ред за работа беше доделувањето на парична помош во висина од 400.000 денари на градовите Петриња и Сисак во Република Хрватска.

Општина Центар донира 400.000 денари помош на настраданите од земјотресот во Петриња

Локално - 21.01.2021

Општина Центар му додели еднократна парична помош во висина од 400.000 денари на градот Петриња, Р. Хрватска. -Најавите се остварија – на денешната седница Советот на Општина Центар додели еднократна парична помош во висина од 400.000 денари на ...

Општина Центар додели парична помош од 400.000 денари за настраданите од земјотресот во Петриња и Сисак

Скопје1 - 22.01.2021

Советот на Општина Центар вчера ја одржа 59-тата седница. На седницата како прва точка на дневниот ред за работа беше доделувањето на парична помош во висина од 400.000 денари на градовите Петриња и Сисак во Република Хрватска.

Општина Центар додели 400.000 денари помош за настраданите во Петриња и Сисак

+инфо - 22.01.2021

Земјотресот чиј епицентар беше близу до Петриња, на 50-тина километри од главниот град на Хрватска, Загреб, одзеде најмалку 7 животи, многумина ги остави без домови и покрив над главите и целиот град го претвори во рушевина.

Општина Центар ќе додели 400.000 денари за помош на Петриња во Хрватска

Опсервер - 22.01.2021

– Советот на Општина Центар на вчерашната 59. седница донесе одлука да додели парична помош во висина од 400.000 денари за граѓаните на Петриња и Сисак во Република Хрватска, по разорниот земјотрес кој се случи на 29 декември минатата година.

Општина Центар ќе додели 400.000 денари за помош на Петриња во Хрватска

ТВ21 - 22.01.2021

Советот на Општина Центар на вчерашната 59. седница донесе одлука да додели парична помош во висина од 400.000 денари за граѓаните на Петриња и Сисак во Република Хрватска, по разорниот земјотрес кој се случи на 29 декември минатата година.

Општина Центар додели 400 илјади денари помош на градот Петриња

Вечер Прес - 22.01.2021

Советот на Општина Центар одлучи да се додели еднократна парична помош во висина од 400.000 денари на градот Петриња, Р. Хрватска. – Овие средства ги донираме во знак на помош и поддршка на нашите пријатели од Петриња по разорниот земјотрес од 6,2 ...

Општина Центар ќе додели 400.000 денари за помош на Петриња во Хрватска

Фокус - 22.01.2021

Советот на Општина Центар на вчерашната 59. седница донесе одлука да додели парична помош во висина од 400.000 денари за граѓаните на Петриња и Сисак во Република Хрватска, по разорниот земјотрес кој се случи на 29 декември минатата година.

Општина Центар ќе додели 400.000 денари за помош на Петриња во Хрватска

iPortal - 22.01.2021

Советот на Општина Центар на вчерашната 59. седница донесе одлука да додели парична помош во висина од 400.000 денари за граѓаните на Петриња и Сисак во Република Хрватска, по разорниот земјотрес кој се случи на 29 декември минатата година.

Општина Центар ќе додели 400.000 денари за помош на Петриња во Хрватска

Frontline - 22.01.2021

Советот на Општина Центар на вчерашната 59. седница донесе одлука да додели парична помош во висина од 400.000 денари за граѓаните на Петриња и Сисак во Република Хрватска, по разорниот земјотрес кој се случи на 29 декември минатата година.

Општина Центар додели парична помош од 400.000 денари за настраданите од земјотресот во Петриња и Сисак

24Инфо - 22.01.2021

Советот на Општина Центар ја одржа 59. седница на која како прва точка на дневниот ред за работа беше доделувањето на парична помош во висина од 400.000 денари на градовите Петриња и Сисак во Република Хрватска.

Општина Центар ќе додели 400.000 денари за помош на Петриња во Хрватска

Канал5 - 22.01.2021

Советот на Општина Центар на вчерашната 59. седница донесе одлука да додели парична помош во висина од 400.000 денари за граѓаните на Петриња и Сисак во Република Хрватска, по разорниот земјотрес кој се случи на 29 декември минатата година.

Општина Центар ќе додели 400.000 денари за помош на Петриња во Хрватска

Либертас - 22.01.2021

– Советот на Општина Центар на вчерашната 59. седница донесе одлука да додели парична помош во висина од 400.000 денари за граѓаните на Петриња и Сисак во Република Хрватска, по разорниот земјотрес кој се случи на 29 декември минатата година.

Општина Центар ќе додели 400.000 денари за помош на Петриња во Хрватска

Press24 - 22.01.2021

Советот на Општина Центар на вчерашната 59. седница донесе одлука да додели парична помош во висина од 400.000 денари за граѓаните на Петриња и Сисак во Република Хрватска, по разорниот земјотрес кој се случи на 29 декември минатата година.

Општина Центар ќе додели 400.000 денари за помош на Петриња во Хрватска

Скопје инфо - 22.01.2021

Советот на Општина Центар на вчерашната 59. седница донесе одлука да додели парична помош во висина од 400.000 денари за граѓаните на Петриња и Сисак во Република Хрватска, по разорниот земјотрес кој се случи на 29 декември минатата година.

Општина Центар ќе додели 400.000 денари за помош на Петриња во Хрватска

MakPress - 22.01.2021

Советот на Општина Центар на вчерашната 59. седница донесе одлука да додели парична помош во висина од 400.000 денари за граѓаните на Петриња и Сисак во Република Хрватска, по разорниот земјотрес кој се случи на 29 декември минатата година.

Општина Центар додели 400.000 денари помош за Петриња и Сисак

Макфакс - 22.01.2021

Советот на Општина Центар додели парична помош во висина од 400.000 денари на градовите Петриња и Сисак во Хрватска. „На предлог на градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, на вчерашната седница едногласно од страна на сите советници беше ...

Општина Центар додели 400.000 денари помош за Петриња и Сисак

Вечер - 22.01.2021

Советот на Општина Центар додели парична помош во висина од 400.000 денари на градовите Петриња и Сисак во Хрватска. „На предлог на градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, на вчерашната седница едногласно од страна на сите советници беше ...

Општина Центар додели парична помош од 400.000 денари за настраданите од земјотресот во Петриња и Сисак

MTM - 22.01.2021

Советот на Општина Центар вчера ја одржа 59-тата седница. На седницата како прва точка на дневниот ред за работа беше доделувањето на парична помош во висина од 400.000 денари на градовите Петриња и Сисак во Република Хрватска.