TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

A1 Македонија има најбрза мобилна мрежа на територијата на целата држава – потврдено со мерењата на Агенцијата за ...

Опсервер - 05.03.2021

– Телекомуникациската компанија А1 Македонија со големо задоволство ја информира јавноста дека има најдобри измерени вредности при мерењата на квалитетот на мобилните мрежи на територијата на целата држава, спроведени од страна на независното ...

A1 Македонија има најбрза мобилна мрежа на територијата на целата држава

Smartportal - 05.03.2021

Потврдено со мерењата на Агенцијата за електронски комуникации Скопје, 05 март 2021г. – Телекомуникациската компанија А1 Македонија со големо задоволство ја информира јавноста дека има најдобри измерени вредности при мерењата на квалитетот на ...

A1 Македонија има најбрза мобилна мрежа на територијата на целата држава – потврдено со мерењата на Агенцијата за ...

Екран - 05.03.2021

Телекомуникациската компанија А1 Македонија со големо задоволство ја информира јавноста дека има најдобри измерени вредности при мерењата на квалитетот на мобилните мрежина територијата на целата држава,спроведени од страна на независното ...

А1 Македонија ја има најбрзата мобилна мрежа во мерењата на АЕК

Телефони.мк - 05.03.2021

Телекомуникациската компанија А1 Македонија со големо задоволство ја информира јавноста дека има најдобри измерени вредности при мерењата на квалитетот на мобилните мрежи на територијата на целата држава, спроведени од страна на независното ...

A1 Македонија има најбрза мобилна мрежа на територијата на целата држава – потврдено со мерењата на Агенцијата за ...

Иновативност - 07.03.2021

Скопје, 05 март 2021г. – Телекомуникациската компанија А1 Македонија со големо задоволство ја информира јавноста дека има најдобри измерени вредности при мерењата на квалитетот на мобилните мрежи на територијата на целата држава, спроведени од ...

A1 Македонија има најбрза мобилна мрежа на територијата на целата држава: Потврдено со мерењата на АЕК

Фактор - 05.03.2021

Телекомуникациската компанија А1 Македонија со големо задоволство ја информира јавноста дека има најдобри измерени вредности при мерењата на квалитетот на мобилните мрежина територијата на целата држава, спроведени од страна на независното ...