TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Реформи на куку леле

Либертас - 13.01.2018

Можни ли се реформи од екипа која е составена: • од докажани и слепи беспоговорни извршители на претходниот лидер, • од персони кои се контролирани по разни основи од најблиските роднини на поранешниот лидер, • од личности за кои се водат ...

Реформи на куку леле

iPortal - 13.01.2018

Можни ли се реформи од екипа која е составена: • од докажани и слепи беспоговорни извршители на претходниот лидер, • од персони кои се контролирани по разни основи од најблиските роднини на поранешниот лидер, • од личности за кои се водат ...

Кекеновски: Во ВМРО нема реформи, таму допрва ќе следат турбуленции

Фокус - 13.01.2018

Јове Кекеновски од ФРОДЕМ смета смета дека неучеството на неколкумина познати и препознатливи пратенци во извршното тело на ВМРО-ДПМНЕ значи дека допрва ќе следат сериозни партиски турбуленции.