TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стружанец и се заканувал на охриѓанка дека ќе ѝ објави компромитирачко видео

+инфо - 14.01.2018

СВР Охрид поднесе кривична пријава против Н.И (43) од струшкото село Велешта. Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „уцена“ СВР Охрид поднесе кривична пријава против Н.И (43) од струшкото село Велешта.

Стружанец и се заканувал дека ќе ѝ објави компромитирачко видео

Сител - 14.01.2018

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „уцена“ СВР Охрид поднесе кривична пријава против Н.И (43) од струшкото село Велешта. Пријавениот, во неколку наврати на М.М (24) од Охрид и се заканувал дека ќе објави непристојни ѝѝ ...

Кривична пријава: И се заканувал дека ќе објави компромитирачко видео ако не прифати врска

Либертас - 14.01.2018

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „уцена“ СВР Охрид поднесе кривична пријава против Н.И (43) од струшкото село Велешта. Пријавениот, во неколку наврати на М.М (24) од Охрид и се заканувал дека ќе објави непристојни ѝѝ ...

Лице од Велешта уценувало 24-годишна охриѓанка

OhridNews - 14.01.2018

43-годишен жител на струшкото село Велешта во неколку наврати и се заканувал на 24-годишна девојка од Охрид дека ќе објави непристојни компромитирачки фотографии и видео материјал доколу не прифати љубовна врска.

Ја уценувал дека ако не му биде девојка, ќе објавел непристојни фотографии и видео материјал

Фокус - 14.01.2018

Охридската полиција поднесе кривична пријава 43-годишниот Н.И. од струшкото село Велешта поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „уцена“. Според полицијата, пријавениот, во неколку наврати на М.М (24) од Охрид и се заканувал дека ...

Лице од Велешта уценувало 24-годишна охриѓанка

Спектра ТВ - 14.01.2018

43-годишен жител на струшкото село Велешта во неколку наврати и се заканувал на 24-годишна девојка од Охрид дека ќе објави непристојни компромитирачки фотографии и видео материјал доколу не прифати љубовна врска.

Охрид: "Ако не ми бидеш девојка сите ќе го видат експлицитното видео"

Press24 - 14.01.2018

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „уцена“ СВР Охрид поднесе кривична пријава против 43-годишниот Н.И од струшкото село Велешта. Пријавениот, во неколку наврати на 42-годишната М.М од Охрид и се заканувал дека ќе објави ...

Се заканувал со експлицитно видео ако не му биде девојка

Локално - 14.01.2018

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „уцена“ СВР Охрид поднесе кривична пријава против 43-годишниот Н.И од струшкото село Велешта. Пријавениот, во неколку наврати на 42-годишната М.М од Охрид и се заканувал дека ќе објави ...

Стружанец и се заканувал дека ќе ѝ објави компромитирачко видео

МК News - 14.01.2018

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „уцена“ СВР Охрид поднесе кривична пријава против Н.И (43) од струшкото село Велешта. Пријавениот, во неколку наврати на М.М (24) од Охрид и се заканувал дека ќе објави непристојни ѝѝ ...

Стружанец и се заканувал на охриѓанка дека ќе ѝ објави експлицитно видео

Таратур - 14.01.2018

43-годишен жител на струшкото село Велешта во неколку наврати и се заканувал на 24-годишна девојка од Охрид дека ќе објави непристојни компромитирачки фотографии и видео материјал доколу не прифати љубовна врска.

Ја уценувал со објавување на експлицитни фотографии ако не му биде девојка

МКД - 14.01.2018

Охридската полиција поднесе кривична пријава 43-годишниот Н.И. од струшкото село Велешта поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „уцена". Според полицијата, пријавениот, во неколку наврати на М.М (24) од Охрид и се заканувал дека ...

И се заканувал дека ќе објави компромитирачко видео ако не прифати врска

iPortal - 14.01.2018

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „уцена“ СВР Охрид поднесе кривична пријава против Н.И (43) од струшкото село Велешта. Пријавениот, во неколку наврати на М.М (24) од Охрид и се заканувал дека ќе објави непристојни ѝѝ ...

Ја уценувал дека ако не му биде девојка, ќе објавел непристојни фотографии и видео материјал

Локално - 14.01.2018

Охридската полиција поднесе кривична пријава 43-годишниот Н.И. од струшкото село Велешта поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „уцена“. Според полицијата, пријавениот, во неколку наврати на М.М (24) од Охрид и се заканувал дека ...

Ја уценувал дека ако не му биде девојка ќе објави непристојни фотографии и видео

Република - 14.01.2018

Охридската полиција поднесе кривична пријава 43-годишниот Н.И. од струшкото село Велешта поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „уцена“. Според полицијата, пријавениот, во неколку наврати на М.М (24) од Охрид и се заканувал дека ...

Охрид: “Ако не ми бидеш девојка сите ќе го видат експлицитното видео”

Маркукуле - 14.01.2018

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „уцена“ СВР Охрид поднесе кривична пријава против 43-годишниот Н.И од струшкото село Велешта. Пријавениот, во неколку наврати на 42-годишната М.М од Охрид и се заканувал дека ќе објави ...