TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одбиено и второто барање на Кочан за одложување на затворската казна, се чека правосилност на одлуката

Сакам да кажам - 22.07.2019

Судија за извршување санкции го одби барањето на осудениот бизнисмен Сеад Кочан поради болест да се одложи извршувањето на затворската казна, соопшти денеска Основниот кривичен суд. Кочан има право на жалба на оваа одлука до Кривичниот совет на ...

Кочан повторно одбиен

Телма - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Нема одложување на казната за Кочан

Н.Македонија - 22.07.2019

Основниот кривичен суд соопшти дека барањето на осудениот бизнисмен Сеад Кочан поради болест да се одложи извршувањето на затворската казна е по вторпат одбиено и тој треба да се јави на издржување на затворската казна.

Кривичниот суд вторпат го одби барањето на Кочан за одложување на казната

Макфакс - 22.07.2019

Кривичниот суд по вторпат го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан, осуден во предметот „Труст“ на специјалното јавно обвинителство, да му се одложи извршувањето на затворската казна. Откако еднаш Судот го одби, Кочан, кој требаше да се јави во ...

НА КОЧАН МУ НЕМА СПАС ОД ЗАТВОР: Одбиено и второто барање за одложување на затворската казна!

Магазин - 22.07.2019

Основниот кривичен суд – Скопје денеска го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст” на СЈО.

Одбиено и второто барање на Кочан за одложување на затворската казна

Вечер - 22.07.2019

Судија за извршување санкции го одби барањето на осудениот бизнисмен Сеад Кочан поради болест да се одложи извршувањето на затворската казна, соопшти денеска Основниот кривичен суд. Кочан има право на жалба на оваа одлука до Кривичниот совет на ...

Одбиено барањето на Кочан за одложување на затворската казна

Локално - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Кривичниот суд вторпат го одби барањето на Кочан за одложување на казната

Точка - 22.07.2019

Кривичниот суд по вторпат го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан, осуден во предметот „Труст“ на специјалното јавно обвинителство, да му се одложи извршувањето на затворската казна. Откако еднаш Судот го одби, Кочан, кој требаше да се јави во ...

(Видео) Кочан мора да оди во затвор – одбиено неговото барање поради болест да се одложи затворската казна

1tv - 22.07.2019

Сеад Кочан сепак ќе мора да оди во затвор. Судија за извршување санкции го одбил барањето на бизнисменот, поради болест да се одложи извршувањето на затворската казна, потврди Кривичниот суд.

Сеад Кочан оди во затвор

24Инфо - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст” на СЈО.

Кочан оди во затвор – судот го одби неговото барање за одложување на затворската казна

Centar - 22.07.2019

Кривичниот суд по вторпат го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан, осуден во предметот „Труст“ на специјалното јавно обвинителство, да му се одложи извршувањето на затворската казна од четири години и осум месеци.

Судијата го одби барањето на Кочан да не оди во затвор оти е болен, но може да се жали

+инфо - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Сеад Кочан мора в затвор

ММС - 22.07.2019

Кривичниот суд по вторпат го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан, осуден во предметот „Труст“ на специјалното јавно обвинителство, да му се одложи извршувањето на затворската казна од четири години и осум месеци.

Одбиено барањето на Кочан за одложување на затворската казна

Бриф - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Одбиено и второто барање на Кочан за одложување на затворската казна

еМагазин - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на ...

Одбиено барањето на бизнисменот Кочан за одложување на затворската казна

Фокус - 22.07.2019

Судија за извршување санкции го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Одбиено барањето на Кочан за одложување на затворската казна

Слободен Печат - 22.07.2019

Решението веќе е доставено до странките во постапката кои имаат право на жалба до Кривичниот совет, а по правосилноста на решението Кочан е должен веднаш да се јави на издржување на затворската казна.

Одбиено барањето на Кочан за одложување на затворската казна

24 Вести - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Кривичен суд го одби барањето на Кочан за одложување на затворската казна

CivilMedia - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО, ...

Одбиено барањето на Кочан за одложување на затворската казна

Press24 - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот на СЈО.

Одбиено барањето на Кочан за одлагање на издржувањето на казна затвор

Нетпрес - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Кривичниот суд го одби барањето на Кочан за одложување на затворската казна

Република - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот на СЈО.

Одбиено и второто барање на Кочан за одложување на затворската казна

Р.С.Европа - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

По втор пат одбиена жалба, Сеад Кочан мора в затвор

Expres - 22.07.2019

Барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО, е по втор пат одбиено од Основниот кривичен суд – Скопје.

Одбиено и второто барање на кочан за одложување на затворската казна

Алсат-М - 22.07.2019

Како неосновано е одбиено и второто барање од бизнисменот Сеад Кочан, за одложување на извршувањето на затворската казна, коешто преку неговите адвокати минатата недела беше испратено до Судот.

Судот го одби барањето на Кочан за одложување на затворската казна

ММС - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот, Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Одбиено барањето на Кочан за одложување на затворската казна

Опсервер - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Одбиено барањето на Кочан за одлагање на издржувањето на казна затвор поради болест

PressingTV - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Бизнисменот Сеад Кочан оди во затвор, oдбиено и второто барање за одложување на затворската казна

Скопје1 - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Одбиено барањето за одлагање на извршувањето на затворската казна во предметот „Труст“

Академик - 22.07.2019

„Ја информираме јавноста дека судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје, надлежен да постапува по предметот од обвинителството означен како ‘Труст’, по добивање на целокупната медицинска документација неопходна за одлучување ...

Одбиено барањето на Кочан за одложување на затворската казна

Независен - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Кочан треба да оди во затвор, судот пак му го одби барањето за одложување

МКД - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст" на СЈО.

Одбиено барањето на Кочан за одложување на затворската казна

Либертас - 22.07.2019

– Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје, надлежен да постапува по предметот од обвинителството означен како „Труст“, по добивање на целокупната медицинска документација неопходна за одлучување по барањето за одлагање на ...

Судот го одби барањето за одложување на затворската казна на Кочан

ТВ21 - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Кочан треба да оди на издржување на затворската казна-Кривичен одби одложување

Нова ТВ - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Сеад Кочан оди во затвор

iPortal - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст” на СЈО.

Одбиено и второто барање на Кочан за одложување на затворската казна

1tv - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Одбиено барањето на Кочан за одложување на затворската казна

А1 On - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.

Одбиено барањето на Кочан за одложување на затворската казна

Канал5 - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст" на СЈО.

Одбиено и второто барање на Кочан за одлагање на затворската казна

MakPress - 22.07.2019

Судија за извршување санкции при Основниот кривичен суд – Скопје го одби барањето на бизнисменот Сеад Кочан поради здравствени причини да му биде одложено издржувањето на затворската казна од четири години и осум месеци за предметот „Труст“ на СЈО.