TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Овој текст ќе го разберат само луѓето кои сакаат мачки

Курир - 30.09.2022

Чувањето мачки е добра и корисна навика. Зошто? Петте причини кои ќе ви ги презентираме, можеби не се научно докажани, но се докажани од луѓето кои ги обожуваат мачките, а еве кои се тие. Мачките го чуваат менталното здравје Мачките се омилено ...

Зошто мачките се толку обожувани во Истанбул, но и во цела Турција?

Црнобело - 27.09.2022

Замислете како шетате низ центарот на прекрасниот Истанбул. Ноќ е. Светлата на големата џамија Султанахмет бледнеат додека одите по една од уличките на историскиот центар на градот. Tемната ноќ ви покажува мистериозен аспект на поранешниот главен ...