TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

126-та Седница на Влада: Прифатен текстот на Договорот за намалување на цените на роаминг на Западен Балкан

ТВ21 - 19.03.2019

Владата на Република Северна Македонија на денешната 126-та седница го разгледа и усвои Извештајот за извршени преговори и го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни ...

Добра вест за Македонските граѓани: Драстично ќе паднат цените на разговори во роаминг низ Западен Балкан

Centar - 19.03.2019

Владата на Република Северна Македонија го разгледа и усвои Извештајот за извршени преговори и го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен ...

126-та Седница на Влада: Прифатен текстот на Договорот за намалување на цените на роаминг на Западен Балкан

4NEWS - 20.03.2019

Владата на Република Северна Македонија на денешната 126-та седница го разгледа и усвои Извештајот за извршени преговори и го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни ...

Добра вест за Македонските граѓани: Драстично ќе паднат цените на разговори во роаминг низ Западен Балкан

Скопје24 - 19.03.2019

Владата на Република Северна Македонија го разгледа и усвои Извештајот за извршени преговори и го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен ...

Владата за намалување на цените на роамингот во Западниот Балкан

+инфо - 19.03.2019

Владата на Република Северна Македонија на денешната 126-та седница го разгледа и усвои Извештајот за извршени преговори и го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни ...

Прифатен текстот на Договорот за намалување на цените на роаминг на Западен Балкан

Скопје1 - 19.03.2019

Владата на Република Северна Македонија го разгледа и усвои Извештајот за извршени преговори и го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен ...

Прифатен текстот на договорот за намалување на цените на роаминг во земјите од Западен Балкан

А1 On - 19.03.2019

Владата на денешната седница го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен Балкан.

Прифатен текстот на договорот за намалување на цените на роаминг во земјите од Западен Балкан

1tv - 19.03.2019

Владата на денешната седница го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен Балкан.

Прифатен текстот на договорот за намалување на цените на роаминг во земјите од Западен Балкан

MTM - 19.03.2019

Владата на денешната седница го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен Балкан.

Прифатен текстот на договорот за намалување на цените на роаминг во земјите од Западен Балкан

24Инфо - 19.03.2019

Владата на денешната седница го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен Балкан.

Прифатен текстот на договорот за намалување на цените на роаминг во земјите од Западен Балкан

ММС - 19.03.2019

Владата на денешната седница го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен Балкан.

Прифатен текстот за намалување на цените на роаминг во земјите од Западен Балкан

Press24 - 19.03.2019

Владата на денешната седница го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен Балкан.

Владата го прифати текстот на Договорот за намалување на цените на роаминг на Западен Балкан

iPortal - 19.03.2019

Владата на Република Северна Македонија го разгледа и усвои Извештајот за извршени преговори и го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен ...

Прифатен текстот на договорот за намалување на цените на роаминг во земјите од Западен Балкан

Опсервер - 19.03.2019

Владата на денешната седница го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен Балкан.

Прифатен текстот за намалување на цените на роаминг во земјите од Западен Балкан

МКД - 19.03.2019

Владата на денешната седница го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен Балкан.

Ќе се намалуваат цените на роаминг во земјите од Западен Балкан, владата го прифати текстот на договорот

Либертас - 20.03.2019

Владата на денешната седница го прифати усогласениот текст на Договорот за намалување на цените на услугите за роаминг во мрежите за јавни мобилни комуникации во регионот на Западен Балкан.