TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

11 неверојатни работи за земјата во која доколку градскиот превоз доцни на луѓето им се враќаат дел од парите за ...

Точка - 18.01.2022

И, додека ние за сите проблеми ги обвинуваме полната Месечина и ретроградниот Меркур, на Швајцарците за сè им е виновен ветрот од Алпите. Кога некој ќе каже Швајцарија, првото на што помислуваме се прекрасните Алпи, свежите сирења и парите.

Неверојатни работи што постојат само во Швајцарија: Плукањето на улица е нормално, а гумата за џвакање е табу тема

Кумановски м. - 18.01.2022

Кога некој ќе каже Швајцарија, првото нешто на кое помислуваме се прекрасните Алпи, свежите сирења и парите. Сепак, оваа држава нуди многу повеќе од тоа. Овие 11 интересни работи се доста чести во Швајцарија: Швајцарците се обидуваат да рециклираат ...