TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Кичево јавна расправа за модернизација на ТЕЦ Осломеј

Сител - 03.10.2016

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) во соработка со Министерството за животната средина и просторно планирање организира јавна расправа во Кичево на која се разгледуваше Студијата за оценка и влијанието на проектот „Модернизација на ТЕЦ Осломеј“ врз ...

КИЧЕВО: Jавна расправа за модернизација на ТЕЦ „Осломеј“

Телеграф - 03.10.2016

Со реализација на овој проект се добива солидно балансиран домашен производствен капацитет со прифатлива цена на електрична енергија, независна од негативните и турбулентни движења на акциите и промените во светскиот енергетски пазар и се продолжува ...

Во Кичево јавна расправа за модернизација на ТЕЦ Осломеј

Lider - 03.10.2016

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) во соработка со Министерството за животната средина и просторно планирање организира јавна расправа во Кичево на која се разгледуваше Студијата за оценка и влијанието на проектот „Модернизација на ТЕЦ Осломеј“ врз ...

Во Кичево јавна расправа за модернизација на ТЕЦ Осломеј

Канал5 - 03.10.2016

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) во соработка со Министерството за животната средина и просторно планирање организира јавна расправа во Кичево на која се разгледуваше Студијата за оценка и влијанието на проектот „Модернизација на ТЕЦ Осломеј“ врз ...

Во Кичево се одржа јавна расправа за модернизација на ТЕЦ „Осломеј“

Република - 03.10.2016

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) во соработка со Министерството за животната средина и просторно планирање организира јавна расправа во Кичево на која се разгледуваше Студијата за оценка и влијанието на проектот „Модернизација на ТЕЦ Осломеј“ врз ...

Во Кичево јавна расправа за модернизација на ТЕЦ Осломеј

Press24 - 03.10.2016

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) во соработка со Министерството за животната средина и просторно планирање организира јавна расправа во Кичево на која се разгледуваше Студијата за оценка и влијанието на проектот „Модернизација на ТЕЦ Осломеј“ врз ...