TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нормализирано водоснабдување на улица Козле 1

Фокус - 14.03.2019

ЈП Водовод и канализација ифнормираше за нормализирано водоснабдување, по санација на дефект. „Ве известуваме дека на ден 14.03.2019г дека дефектот на ул.Козле кр.1 е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 13:40ч завршено“, велат од ЈП Водовод ...

Без вода дел од жителите на улицата „Козле“

МКД - 14.03.2019

Денеска поради реконструкција на водоводна мрежа ф-2 на улицата „Козле“ кр.1, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од кр.1 од 9 часот до завршување на работите, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје“.

Без вода делови на Автокоманда

Макфакс - 14.03.2019

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на водоводна мрежа со пречник 100 мм во Парк-шумата Гази Баба, без водоснабдување од 8.30 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата Менделеева и високата ...

Без вода улицата „Орце Николов“

Фокус - 13.03.2019

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат за прекин во водоснабдувањето. „На ден 13.03.2019 г.поради уличен дефект на водоводната мрежа ф100м.м.на улица „Орце Николов“ 100 со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ...

Без вода кај УСЈЕ

МКД - 13.03.2019

Поради уличен дефект на водоводната мрежа ф100 мм на улица 4 бр.21 Усје со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од улицата 4 Усје од 9 часот до завршување на дефектот, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје“.

Без вода дел од жителите на улицата „Козле“

Скопје инфо - 14.03.2019

Денеска поради реконструкција на водоводна мрежа ф-2 на улицата „Козле“ кр.1, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од кр.1 од 9 часот до завршување на работите, соопшти ЈП „Водовод и канализација - ...

Без вода делови на Автокоманда

24Инфо - 14.03.2019

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на водоводна мрежа со пречник 100 мм во Парк-шумата Гази Баба, без водоснабдување од 8.30 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата Менделеева и високата ...

Без вода улицата „Орце Николов“

МКД - 13.03.2019

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација" информираат за прекин во водоснабдувањето на улицата „Орце Николов". „На ден 13.03.2019 г.поради уличен дефект на водоводната мрежа ф100м.м.на улица „Орце Николов" 100 со прекинато водоснабдување ќе ...

Без вода улицата 4 во Усје

Скопје инфо - 13.03.2019

Поради уличен дефект на водоводната мрежа ф100 мм на улица 4 бр.21 Усје со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од улицата 4 Усје од 9 часот до завршување на дефектот, соопшти ЈП „Водовод и канализација - ...

Без вода делови на Автокоманда

Скопје инфо - 14.03.2019

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на водоводна мрежа со пречник 100 мм во Парк-шумата Гази Баба, без водоснабдување од 8.30 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата Менделеева и високата ...

Без вода улицата „Орце Николов“

Скопје инфо - 13.03.2019

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат за прекин во водоснабдувањето. „На ден 13.03.2019 г.поради уличен дефект на водоводната мрежа ф100м.м.на улица „Орце Николов“ 100 со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ...