TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неделава ќе се знае дали изолацијата за ковид позитивните ќе биде скратена од десет на седум дена

Бизнис Вести - 24.01.2022

На почетокот на неделава се очекува да биде познато дали изолацијата ќе биде скратена од десет на седум дена. Препораката ја донесе Комисијата за заразни болести, а според најавите, се очекува таа денеска да се најде на разгледување пред Главниот ...

ДЕНЕСКА ГЛАВЕН КРИЗЕН ШТАБ: Дали изолацијата ќе се скрати од 10 на 7 дена

Фактор - 24.01.2022

На почетокот на неделава се очекува да биде познато дали изолацијата ќе биде скратена од десет на седум дена. Препораката ја донесе Комисијата за заразни болести, а според најавите, се очекува таа денеска да се најде на разгледување пред Главниот ...

Неделава ќе се знае дали изолацијата за ковид позитивните ќе биде скратена од десет на седум дена

Опсервер - 24.01.2022

– На почетокот на неделава се очекува да биде познато дали изолацијата ќе биде скратена од десет на седум дена. Препораката ја донесе Комисијата за заразни болести, а според најавите, се очекува таа денеска да се најде на разгледување пред Главниот ...

Комисијата за заразни болести ќе одмерува дали изолацијата за ковид позитивните ќе биде седум дена

Независен - 24.01.2022

На почетокот на неделава се очекува да биде познато дали изолацијата ќе биде скратена од десет на седум дена. Препораката ја донесе Комисијата за заразни болести, а според најавите, се очекува таа денеска да се најде на разгледување пред Главниот ...

Неделава ќе се знае дали изолацијата за ковид позитивните ќе биде скратена од десет на седум дена

24Инфо - 24.01.2022

На почетокот на неделава се очекува да биде познато дали изолацијата ќе биде скратена од десет на седум дена. Препораката ја донесе Комисијата за заразни болести, а според најавите, се очекува таа денеска да се најде на разгледување пред Главниот ...

Неделава ќе се знае дали изолацијата за ковид позитивните ќе биде скратена од десет на седум дена

Frontline - 24.01.2022

На почетокот на неделава се очекува да биде познато дали изолацијата ќе биде скратена од десет на седум дена. Препораката ја донесе Комисијата за заразни болести, а според најавите, се очекува таа денеска да се најде на разгледување пред Главниот ...

Неделава ќе има одлука дали изолацијата ќе се скрати на 7 дена

Фокус - 24.01.2022

На почетокот на неделава се очекува да биде познато дали изолацијата ќе биде скратена од десет на седум дена. Препораката ја донесе Комисијата за заразни болести, а според најавите, се очекува таа денеска да се најде на разгледување пред Главниот ...

КЗБ препорача скратување на изолацијата за ковид позитивните, сертификатите и маските засега не им се фокус

MakPress - 24.01.2022

На почетокот на неделава се очекува да биде познато дали изолацијата ќе биде скратена од десет на седум дена. Препораката ја донесе Комисијата за заразни болести, а според најавите, се очекува таа денеска да се најде на разгледување пред Главниот ...

Неделава ќе се знае дали изолацијата за ковид позитивните ќе биде скратена од десет на седум дена

Слободен Печат - 24.01.2022

На почетокот на неделава се очекува да биде познато дали изолацијата ќе биде скратена од десет на седум дена . Препораката ја донесе Комисијата за заразни болести , а според најавите, се очекува таа денеска да се најде на разгледување пред Главниот ...