TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во заедничка албанско-италијанска акција разбиени четири шверцерски групи

24Инфо - 12.02.2019

Во голема полициска акција спроведна денеска во Албанија и во Италија разбиени се четри криминални групи, што се занимавале со недозволена трговија на дрога и оружје. Во акцијата, која следела по двегодишна истрага, се уапсени 27 членови на групите, ...

Разбиени четири шверцерски групи, уапсени 27 дилери во акција на албанската и италијанската полиција

1tv - 12.02.2019

Во голема полициска акција спроведна денеска во Албанија и во Италија разбиени се четри криминални групи, што се занимавале со недозволена трговија на дрога и оружје. Во акцијата, која следела по двегодишна истрага, се уапсени 27 членови на групите, ...

Во заедничка албанско-италијанска акција разбиени четири шверцерски групи

Н.Македонија - 12.02.2019

Во голема полициска акција спроведна денеска во Албанија и во Италија разбиени се четри криминални групи, што се занимавале со недозволена трговија на дрога и оружје. Во акцијата, која следела по двегодишна истрага, се уапсени 27 членови на групите, ...

Во заедничка албанско-италијанска акција разбиени четири шверцерски групи

А1 On - 12.02.2019

Во голема полициска акција спроведна денеска во Албанија и во Италија разбиени се четри криминални групи, што се занимавале со недозволена трговија на дрога и оружје. Во акцијата, која следела по двегодишна истрага, се уапсени 27 членови на групите, ...

Во заедничка албанско-италијанска акција разбиени четири шверцерски групи

Опсервер - 12.02.2019

Во голема полициска акција спроведна денеска во Албанија и во Италија разбиени се четри криминални групи, што се занимавале со недозволена трговија на дрога и оружје. Во акцијата, која следела по двегодишна истрага, се уапсени 27 членови на групите, ...

Во заедничка албанско-италијанска акција разбиени четири шверцерски групи

MTM - 13.02.2019

Во голема полициска акција спроведна денеска во Албанија и во Италија разбиени се четри криминални групи, што се занимавале со недозволена трговија на дрога и оружје. Во акцијата, која следела по двегодишна истрага, се уапсени 27 членови на групите, ...