TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Аеродром: Граѓаните да ги отстранат хаварисаните возила од јавните површини

Опсервер - 16.09.2020

Скопје, 16 септември 2020 () – Општина Аеродром апелира до сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, како што информираа од општината, сите овие возила кои се ...

Општина Аеродром до граѓаните: Отстранете ги хаварисаните возила или ќе ви бидат земени

Курир - 16.09.2020

Општина Аеродром ги известува сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила дека е потребно да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, овие возила, приколки и камп-приколки што се паркирани на плочници и тревници ...

Општина Аеродром: Хаварисаните возила од јавните површини да се отстранат во најкраток рок

Локално - 16.09.2020

Општина Аеродром ги известува сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила дека е потребно да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, овие возила, приколки и камп-приколки што се паркирани на плочници и тревници ...

Општина Аеродром: Отстранете ги хаварисаните возила од јавните површини

Канал5 - 16.09.2020

Општина Аеродром ги известува сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила дека е потребно да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, овие возила, приколки и камп-приколки што се паркирани на плочници и тревници ...

Општина Аеродром до граѓаните: Отстранете ги хаварисаните возила или ќе ви бидат земени

Press24 - 16.09.2020

Општина Аеродром ги известува сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила дека е потребно да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, овие возила, приколки и камп-приколки што се паркирани на плочници и тревници ...

Општина Аеродром со повик за отстранување хаварисани и нерегистрирани возила

Макфакс - 16.09.2020

Општина Аеродром ги известува сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила дека е потребно да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, велат од Општината, овие возила, приколки и камп-приколки што се паркирани на ...

Општина Аеродром до граѓаните: Отстранете ги хаварисаните возила или ќе ви бидат земени

Скопје инфо - 16.09.2020

Општина Аеродром ги известува сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила дека е потребно да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, овие возила, приколки и камп-приколки што се паркирани на плочници и тревници ...

Отстранете ги хаварисаните возила од јавните површини во Општина Аеродром

24Инфо - 16.09.2020

Општина Аеродром ги известува сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила дека е потребно да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, овие возила, приколки и камп-приколки што се паркирани на плочници и тревници ...

Општина Аеродром со апел до граѓаните

Независен - 16.09.2020

Општина Аеродром апелира до сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, како што информираа од општината, сите овие возила кои се паркирани на плочници и тревници ќе ...

Општина Аеродром: Граѓаните да ги отстранат хаварисаните возила од јавните површини

Либертас - 16.09.2020

– Општина Аеродром апелира до сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, како што информираа од општината, сите овие возила кои се паркирани на плочници и тревници ќе ...

Општина Аеродром со повик за отстранување хаварисани и нерегистрирани возила

Точка - 16.09.2020

Општина Аеродром ги известува сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила дека е потребно да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, велат од Општината, овие возила, приколки и камп-приколки што се паркирани на ...

Отстранете ги хаварисаните возила од јавните површини во Општина Аеродром

Скопје1 - 16.09.2020

Општина Аеродром ги известува сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила дека е потребно да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, овие возила, приколки и камп-приколки што се паркирани на плочници и тревници ...

Општина Аеродром со повик за отстранување хаварисани и нерегистрирани возила

Вечер - 16.09.2020

Општина Аеродром ги известува сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила дека е потребно да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, велат од Општината, овие возила, приколки и камп-приколки што се паркирани на ...

Општина Аеродром со повик за отстранување хаварисани и нерегистрирани возила

MTM - 16.09.2020

Општина Аеродром ги известува сопствениците на хаварисани и нерегистрирани возила дека е потребно да ги отстранат од јавните површини во најкраток можен рок. Во спротивно, велат од Општината, овие возила, приколки и камп-приколки што се паркирани на ...