TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Чешка: Тројца загинати и 48 повредени во судирот на автобус и автомобил

Канал5 - 12.01.2018

Во тешка сообраќајна несреќа во близина на Прага кога приградски автобус после судир со автомобил, излетал од коловозот и удрил во дрво, загинаа тројца луѓе. Повредени се 48 лица, меѓу кои има и деца. „Се судрија шкода суперб и автобус.

Тројца мртви и 48 повредени во сообраќајка на автомобил и автобус во Прага

Вечер - 12.01.2018

Во тешка сообраќајна несреќа кај Прага, меѓуградски автобус по судар со автомобил се излизга на коловозот и удри во дрво, при што загинаа тројца луѓе, а повредени се 48 лица меѓу кои и деца. „Се судрија шкода и автобус.

Тројца мртви и 48 повредени во сообраќајна незгода на автомобил и автобус во Прага

Макфакс - 12.01.2018

Во тешка сообраќајна несреќа кај Прага меѓуградски автобус, по судир со автомобил, се излизга на коловозот и удри во дрво, при што загинаа тројца луѓе, а повредени се 48 лица, меѓу кои и деца. „Се судрија „шкода“ и автобус.

Тројца мртви и 48 повредени во сообраќајна незгода на автомобил и автобус во Прага

А1 On - 12.01.2018

Во тешка сообраќајна несреќа кај Прага меѓуградски автобус, по судир со автомобил, се излизга на коловозот и удри во дрво, при што загинаа тројца луѓе, а повредени се 48 лица, меѓу кои и деца. „Се судрија „шкода“ и автобус.

Тројца мртви и 48 повредени во сообраќајна незгода на автомобил и автобус во Прага

Точка - 12.01.2018

Во тешка сообраќајна несреќа кај Прага меѓуградски автобус, по судир со автомобил, се излизга на коловозот и удри во дрво, при што загинаа тројца луѓе, а повредени се 48 лица, меѓу кои и деца. „Се судрија „шкода“ и автобус.

Тројца мртви и 48 повредени во сообраќајна незгода на автомобил и автобус во Прага

Република - 12.01.2018

Во тешка сообраќајна несреќа кај Прага меѓуградски автобус, по судир со автомобил, се излизга на коловозот и удри во дрво, при што загинаа тројца луѓе, а повредени се 48 лица, меѓу кои и деца. „Се судрија „шкода“ и автобус.

Тројца мртви и 48 повредени во сообраќајна незгода на автомобил и автобус во Прага

Sky - 12.01.2018

Во тешка сообраќајна несреќа кај Прага меѓуградски автобус, по судир со автомобил, се излизга на коловозот и удри во дрво, при што загинаа тројца луѓе, а повредени се 48 лица, меѓу кои и деца. „Се судрија „шкода“ и автобус.