TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неверојатната моќ на природата: 6 најголеми природни чуда на светот (ФОТО)

Фактор - 24.09.2020

Колку е фасцинантна природата, покажуваат и фасцинантните места и сцените кои буквално го одземаат здивот Светот е богат со природни атракции кои, со својата убавина, се мамка за истражувачите и туристите.

6-те најголеми природни чуда на светот: Погледнете ја неверојатната моќ на природата

Кафе пауза - 24.09.2020

Светот е богат со природни атракции кои со својата убавина се мамка за истражувачите и за туристите. Овие фасцинантни места и сцени кои буквално го одземаат здивот покажуваат колку е моќна природата.