TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изгоре кафана во Бутел, нема повредени

+инфо - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на 52-годишниот Н.С. од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина, информираше Министерството за внатрешни ...

Пожар во угостителски објект во Скопје, зафатено и паркирано возило

еМагазин - 14.01.2020

На 14.01.2020 во 01.15 часот во СВР Скопје било пријавено дека настанал пожар во угостителски објект на ул. „Томе Пуре“ во Скопје. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот, во кој имало повеќе стари гуми од возила, кровната конструкција на ...

Пожар во кафеана во Бутел

Фокус - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Пожар во угостителски објект во Бутел- опожарен и автомобил „Рено мастер“

Курир - 14.01.2020

На 14.01.2020 во 01.15 часот во СВР Скопје било пријавено дека настанал пожар во угостителски објект на ул. „Томе Пуре“ во Скопје. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот, во кој имало повеќе стари гуми од возила, кровната конструкција на ...

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

А1 On - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Бриф - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Frontline - 14.01.2020

Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот во кој имало повеќе стари гуми од возила, кровната конструкција и помошната просторија. Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С.

Изгоре кафана во Бутел, нема повредени

Нетпрес - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на 52-годишниот Н.С. од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина, информираше Министерството за внатрешни ...

Се запали ресторан во Бутел, зафати и камион паркиран до него

Република - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Пожар во угостителски објект во Бутел

Слободен Печат - 14.01.2020

Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот во кој имало повеќе стари гуми од возила, кровната конструкција и помошната просторија. Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре”, сопственост на А.С.

Пожар во ресторан во Скопје - огнот зафатил и камион

Press24 - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Се запалила кафеана па изгорело и комби во Бутел

24Инфо - 14.01.2020

На 14.01.2020 во 01.15 часот во СВР Скопје било пријавено дека настанал пожар во угостителски објект на улица Томе Пуре во Скопје. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот, во кој имало повеќе стари гуми од возила, кровната конструкција на ...

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Сител - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

ММС - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре”, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер”, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Канал5 - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре", сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер", сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

4NEWS - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Опсервер - 14.01.2020

– Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Запален угостителски објект во Бутел

Скопје инфо - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Локално - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре”, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер”, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Изгоре угостителски објект во Бутел, нема повредени

Скопје1 - 14.01.2020

На 14.01.2020 во 01.15 часот во СВР Скопје било пријавено дека настанал пожар во угостителски објект на ул. „Томе Пуре“ во Скопје. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот, во кој имало повеќе стари гуми од возила, кровната конструкција на ...

Пожар во кафеана во Бутел, зафатено и едно возило

MakPress - 14.01.2020

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Пожар во угостителски објект на ул. „Томе Пуре“ во Скопје

Опсервер - 15.01.2020

На 14.01.2020 во 01.15 часот во СВР Скопје било пријавено дека настанал пожар во угостителски објект на ул. „Томе Пуре“ во Скопје. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот, во кој имало повеќе стари гуми од возила, кровната конструкција на ...