TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претреси во Кочани: Пронајдена дрога, приведени тројца дилери

Локално - 08.12.2023

На 06.12.2023 полициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани ги лишиле од слобода И.В.(26), А.Р.(24) и Б.А.(22), тројцата од Кочани. При извршен претрес од полициски службеници во домовите и помошните простории на И.В. А.Р. и Б.А.

Уапсени три лица од Кочани, полицијата им пронајде дрога дома

Скопје инфо - 08.12.2023

Полицијата уапси три лица од Кочани поради дрога. - На 06.12.2023 полициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани ги лишиле од слобода И.В.(26), А.Р.(24) и Б.А.(22), тројцата од Кочани. При извршен претрес од полициски службеници во домовите и ...

Претреси во Кочани, пронајдена дрога, приведени тројца дилери

24Инфо - 08.12.2023

На 06.12.2023 полициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани ги лишиле од слобода И.В.(26), А.Р.(24) и Б.А.(22), тројцата од Кочани. При извршен претрес од полициски службеници во домовите и помошните простории на И.В. А.Р. и Б.А.

Претреси во Кочани, пронајдена дрога, приведени тројца дилери

Либертас - 08.12.2023

Полициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани на 6 декември ги лишиле од слобода И.В.(26), А.Р.(24) и Б.А.(22), тројцата од Кочани. -При извршен претрес од полициски службеници во домовите и помошните простории на И.В. А.Р. и Б.А.

Претреси во Кочани, пронајдена дрога, приведени тројца дилери

Бриф - 08.12.2023

Полициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани на 6 декември ги лишиле од слобода И.В.(26), А.Р.(24) и Б.А.(22), тројцата од Кочани. -При извршен претрес од полициски службеници во домовите и помошните простории на И.В. А.Р. и Б.А.

Претреси во Кочани, пронајдена дрога, приведени тројца дилери

Press24 - 08.12.2023

Полициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани на 6 декември ги лишиле од слобода И.В.(26), А.Р.(24) и Б.А.(22), тројцата од Кочани. -При извршен претрес од полициски службеници во домовите и помошните простории на И.В. А.Р. и Б.А.

Уапсени тројца дилери од Кочани, полиција дома им нашла марихуана, семки од канабис и таблетки

360 степени - 08.12.2023

При извршен претрес од полициски службеници во домовите и помошните простории на И.В. А.Р. и Б.А., по претходно добиена судска наредба, биле пронајдени и одземени марихуана, семки од канабис и таблетки Pолициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани ...

Претреси во Кочани, пронајдена дрога, приведени тројца дилери

Во Центар - 08.12.2023

– Полициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани на 6 декември ги лишиле од слобода И.В.(26), А.Р.(24) и Б.А.(22), тројцата од Кочани. -При извршен претрес од полициски службеници во домовите и помошните простории на И.В. А.Р. и Б.А.

Претреси во Кочани, пронајдена дрога, приведени тројца дилери

365 - 08.12.2023

Полициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани на 6 декември ги лишиле од слобода И.В.(26), А.Р.(24) и Б.А.(22), тројцата од Кочани. -При извршен претрес од полициски службеници во домовите и помошните простории на И.В. А.Р. и Б.А.

Претреси во Кочани, пронајдена дрога, приведени тројца дилери

Вести плус - 08.12.2023

-На 06.12.2023 полициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани ги лишиле од слобода И.В.(26), А.Р.(24) и Б.А.(22), тројцата од Кочани. При извршен претрес од полициски службеници во домовите и помошните простории на И.В. А.Р. и Б.А.

Претреси во Кочани, пронајдена дрога, приведени тројца дилери

Centar - 08.12.2023

-На 06.12.2023 полициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани ги лишиле од слобода И.В.(26), А.Р.(24) и Б.А.(22), тројцата од Кочани. При извршен претрес од полициски службеници во домовите и помошните простории на И.В. А.Р. и Б.А.

Претреси во Кочани, пронајдена дрога, приведени тројца дилери

MakPress - 08.12.2023

- Полициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани на 6 декември ги лишиле од слобода И.В.(26), А.Р.(24) и Б.А.(22), тројцата од Кочани. -При извршен претрес од полициски службеници во домовите и помошните простории на И.В. А.Р. и Б.А.

Претреси во Кочани, пронајдена дрога, приведени тројца дилери

Канал5 - 08.12.2023

Полициски службеници од СВР Штип – ОВР Кочани на 6 декември ги лишиле од слобода И.В.(26), А.Р.(24) и Б.А.(22), тројцата од Кочани. -При извршен претрес од полициски службеници во домовите и помошните простории на И.В. А.Р. и Б.А.