TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делегација на Македонија на одбележување на смртта на Борис Трајковски во Ротмиље

Независен - 26.02.2021

Делегација на Владата на Република Северна Македонија, составена од заменикот на претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски и министерката за труд и социјална ...

(ВИДЕО) Николовски на одбележувањето на 17-годишнината од смртта на претседателот Трајковски во Ротмиље, БиХ: Визијата ...

iPortal - 26.02.2021

Делегација на Владата на Република Северна Македонија, составена од заменикот на претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски и министерката за труд и социјална ...

Николовски на одбележувањето на 17-годишнината од смртта на претседателот Трајковски во БиХ

Канал5 - 26.02.2021

Визијата на Трајковски за евроинтеграцијата, членството во НАТО и грижа за граѓаните, денес се остварува. Делегација на Владата на Република Македонија, составена од заменикот на претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и ...

Николовски: Визијата на Трајковски денес се остварува

Н.Македонија - 26.02.2021

Делегација на Владата составена од заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски и министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска денеска присуствуваа ...

Николовски: Визијата на Трајковски за евроинтеграцијата, членството во НАТО и грижа за граѓаните, денес се остварува

Локално - 26.02.2021

Делегација на Владата на Република Северна Македонија, составена од заменикот на претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски и министерката за труд и социјална ...

Николовски: Визијата на Трајковски за евроинтеграцијата, членството во НАТО и грижа за граѓаните, денес се остварува

Press24 - 26.02.2021

Делегација на Владата, составена од заменикот на претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски и министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска, денеска ...

Николовски во Ротимље: Се остварува визијата на Трајковски за мир и единство, членство во НАТО и евроинтеграција

24Инфо - 26.02.2021

Делегација на Владата составена од вицепремиерот задолжен за борба со корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски и министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска, денеска присуствуваа во Ротмиље, Босна и ...

(ВИДЕО) Николовски на одбележувањето на 17-годишнината од смртта на претседателот Трајковски во Ротмиље, БиХ: Визијата ...

Граѓански збор - 26.02.2021

Делегација на Владата на Република Северна Македонија, составена од заменикот на претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски и министерката за труд и социјална ...

Николовски во Ротимље: Се остварува визијата на Трајковски за мир и единство, членството во НАТО и евроинтеграција

Слободен Печат - 26.02.2021

Делегација на Владата составена од вицепремиерот за борба со корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски и министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, денеска присуствуваа во Ротимље, БиХ на ...

Николовски во Ротимље: Се остварува визијата на Трајковски за мир и единство, членство во НАТО и евроинтеграција

Скопје инфо - 26.02.2021

Делегација на Владата составена од вицепремиерот задолжен за борба со корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски и министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска, денеска присуствуваа во Ротмиље, Босна и ...

Николовски во Ротимље: Се остварува визијата на Трајковски за мир и единство, членство во НАТО и евроинтеграција

Вечер Прес - 26.02.2021

Делегација на Владата составена од вицепремиерот задолжен за борба со корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски и министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска, денеска присуствуваа во Ротимље, Босна и ...

(ВИДЕО) Николовски во Ротимље: Се остварува визијата на Трајковски за мир и единство, членство во НАТО и ...

Бриф - 26.02.2021

Делегација на Владата на Република Северна Македонија, составена од заменикот на претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски и министерката за труд и социјална ...

Николовски во Ротимље: Се остварува визијата на Трајковски за мир и единство, членство во НАТО и евроинтеграција

Опсервер - 26.02.2021

Делегација на Владата составена од вицепремиерот задолжен за борба со корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски и министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска, денеска присуствуваа во Ротмиље, Босна и ...