TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

УНИБанка АД Скопје ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на Перпетуални обврзници

Банкарство.мк - 22.07.2021

УНИБанка денес на 22.07.2021 година ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на перпетуални обврзници со ISIN MKBLBA200011 и шифра UNIPO. Пресметката на камата е извршена по фиксна каматна стапка од 9% на годишно ниво.

УНИ банка Скопје ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на перпетуални обврзници

МКД - 22.07.2021

УНИ банка ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на перпетуални обврзници со ISIN MKBLBA200011 и шифра UNIPO. Известувањето за исплатата на каматата банката ја објави преку соопштение до Македонската берза.

УНИБанка АД Скопје ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на Перпетуални обврзници

Република - 22.07.2021

УНИБанка ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на перпетуални обврзници со ISIN MKBLBA200011 и шифра UNIPO. Известувањето за исплатата на каматата е објавено од страна на Банката преку Соопштение до Македонската берза.

УНИБанка АД Скопје ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на Перпетуални обврзници

24 Вести - 22.07.2021

УНИБанка ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на перпетуални обврзници со ISIN MKBLBA200011 и шифра UNIPO. Известувањето за исплатата на каматата е објавено од страна на Банката преку Соопштение до Македонската берза.

УНИБанка АД Скопје ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на Перпетуални обврзници

Курир - 22.07.2021

УНИБанка ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на перпетуални обврзници со ISIN MKBLBA200011 и шифра UNIPO. Известувањето за исплатата на каматата е објавено од страна на Банката преку Соопштение до Македонската берза.

УНИБанка АД Скопје ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на Перпетуални обврзници

Либертас - 22.07.2021

УНИ Банка ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на перпетуални обврзници со ISIN MKBLBA200011 и шифра UNIPO. Известувањето за исплатата на каматата е објавено од страна на Банката преку Соопштение до Македонската берза.

УНИБанка АД Скопје ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на Перпетуални обврзници

Фактор - 22.07.2021

УНИ Банка ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на перпетуални обврзници со ISIN MKBLBA200011 и шифра UNIPO. Известувањето за исплатата на каматата е објавено од страна на Банката преку Соопштение до Македонската берза.

УНИБанка АД Скопје ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на Перпетуални обврзници

Точка - 22.07.2021

УНИБанка ја исплати петтата полугодишна камата на сопствениците на перпетуални обврзници со ISIN MKBLBA200011 и шифра UNIPO. Известувањето за исплатата на каматата е објавено од страна на Банката преку Соопштение до Македонската берза.