TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во август продолжува најсилната кошаркарска лига во светот

+инфо - 27.05.2020

Според инсајдерот на ЕСПН, Адријан Војнаровски, сезоната во НБА лигата може да продолжи во август, а не во јули како што се сметаше претходно. На 28 мај раководството на лигата ќе одржи состанок со генералните раководители на тимовите, а на 29 мај ...

Сезоната во НБА може да продолжи во август

iPortal - 27.05.2020

Според инсајдерот на ЕСПН, Адријан Војнаровски, сезоната во кошаркарската НБА лига може да продолжи во август, а не во јули како што се сметаше претходно. На 28 мај раководството на лигата ќе одржи состанок со генералните раководители на тимовите, а ...

НБА натпреварите може да продолжат во август

А1 On - 27.05.2020

Според инсајдерот на ЕСПН, Адријан Војнаровски, сезоната во НБА лигата може да продолжи во август, а не во јули како што се сметаше претходно. На 28 мај раководството на лигата ќе одржи состанок со генералните раководители на тимовите, а на 29 мај ...

Сезоната во НБА може да продолжи во август

Република - 28.05.2020

Според инсајдерот на ЕСПН, Адријан Војнаровски, сезоната во НБА лигата може да продолжи во август, а не во јули како што се сметаше претходно. На 28 мај раководството на лигата ќе одржи состанок со генералните раководители на тимовите, а на 29 мај ...

Сезоната во НБА може да продолжи во август

MakPress - 28.05.2020

Според инсајдерот на ЕСПН, Адријан Војнаровски, сезоната во НБА лигата може да продолжи во август, а не во јули како што се сметаше претходно. На 28 мај раководството на лигата ќе одржи состанок со генералните раководители на тимовите, а на 29 мај ...

Уште едно пролонгирање: Сезоната во НБА ќе продолжи во август

Sport 1 - 28.05.2020

Ако веруваме во зборовите на инсајдерот на ЕСПН, Адријан Војнаровски, кој секогаш е добро информиран околу случувањата во НБА, сезоната во најсилната кошаркарска лига ќе продолжи во август, а не во јули како што беше предвидено.