TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Компанија во која работодавачите ве тераат да одите на одмор и да патувате

Кајгана - 20.03.2019

Компанијата Ernst & Young Oceania во Австралија од 1 април на своите вработени им нуди одмор „за живот“ од 6 до 12 недели, една година за патувања и флексибилно работно време, пренесува Business Insider.

Земја во која работодавачите ве тераат да го живеете животот и да патувате!

Екран - 20.03.2019

Австралијанците знаат зошто живеат… Компанијата Ernst & Young на своите вработени им понудила 6. до 12. недели одмор „за живот“. Што значи тоа? Времето кое компанијата ви го нуди можете да го искористите за патувања, завршување некоја друга работа ...

Земја во која вашите работодавци ве тераат да го живеете животот и да патувате

Точка - 19.03.2019

Додека во Македонија и останатите земји едвај се добиваат две недели одмор за патување, Австралијанците знаат како да живеат. Имено, компанијата “Ernst & Young” им понудила на своите вработени 6 до 12 недели одмор “за живот”.

Земја во која вашите работодавци ве тераат да го живеете животот и да патувате

Вистина.мк - 20.03.2019

Додека во Македонија и останатите земји едвај се добиваат две недели одмор за патување, Австралијанците знаат како да живеат. Времето кое компанијата ви го нуди можете да го искористите за патување, извршување на некоја друга работа или едноставно ...