TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Црна Гора дефинитивно не учествува на Евровизија!

Слободен Печат - 09.11.2019

Поради неисполнетите обврски, Црна Гора оваа година ќе ја пропушти Евровизија. Како што е соопштено на официјалниот евровизиски портал ESC Today, Црна Гора нема да учествува на Евровизија која во 2020 година ќе се одржи во Ротердам, Холандија.

Црна Гора нема да избира претставник за Евровизија 2020

Локално - 09.11.2019

Црна Гора нема да учествува на изборот за песна на Евровизија 2020, што ќе се одржи во Ротердам, Холандија, наведува ESC Today, повикувајќи се на РТЦГ. Наводно, Црна Гора го пропуштиле рокот да потврдат дали и оваа година ќе учествуваат, потоа им ...

Црна Гора се откажува од учество на Евровизија 2020

iPortal - 09.11.2019

Црна Гора нема да учествува на изборот за песна на Евровизија 2020, што ќе се одржи во Ротердам, Холандија, наведува ESC Today, повикувајќи се на РТЦГ. Наводно, Црна Гора го пропуштиле рокот да потврдат дали и оваа година ќе учествуваат, потоа им ...

Црна Гора нема да избира претставник за Евровизија 2020

Скопје24 - 09.11.2019

Црна Гора нема да учествува на изборот за песна на Евровизија 2020, што ќе се одржи во Ротердам, Холандија, наведува ESC Today, повикувајќи се на РТЦГ. Наводно, Црна Гора го пропуштиле рокот да потврдат дали и оваа година ќе учествуваат, потоа им ...