TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Драчево ќе добие тениско игралиште

Press24 - 23.06.2015

Основното училиште “Кузман Шапкарев ” во населбата Драчево е следната дестинација за изградба на единечен тениски терен, за кој денес, директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески и градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана ...

ФОТО: Драчево ќе добие тениско игралиште

Курир - 23.06.2015

Основното училиште “Кузман Шапкарев ” во населбата Драчево е следната дестинација за изградба на единечен тениски терен, за кој денес, директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески и градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана ...

ФОТО: Драчево ќе добие тениско игралиште

Скопје инфо - 23.06.2015

Основното училиште “Кузман Шапкарев ” во населбата Драчево е следната дестинација за изградба на единечен тениски терен, за кој денес, директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески и градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана ...

Кисела Вода ќе добие тениско игралиште

Република - 23.06.2015

Градоначалничката на општина Кисела Вода Билјана Беличанец Алексиќ и директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески денеска поставија камен темелник на првото тениско игралиште во општина Кисела Вода.

Поставен камен темелник на тениско игралиште во Кисела Вода

Press24 - 23.06.2015

Градоначалничката на општина Кисела Вода Билјана Беличанец Алексиќ и директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески денеска поставија камен темелник на првото тениско игралиште во општина Кисела Вода.

За четири месеци тенис ќе се игра и во Драчево!

Вечер Прес - 23.06.2015

Во основното училиште "Кузман Шапкарев " во населбата Драчево почна да се гради 75-то по ред тениско игралиште од проектот за изградба на 120 тениски терени низ целата држава. Изградбата почна вчера, а камен темелникот на новиот тениски терен го ...