TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на 42-от меѓународен саем за туризам ”SAJAM TURIZMA 2020” во Белград

Денар - 21.02.2020

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот учествува на 42-от меѓународен саем за туризам ”SAJAM TURIZMA 2020” во Белград, заедно со општините Дојран и Крушево, како и туроператорите Бадем Тур, Савана, Глобус Травел, Карачи и хотелите Меркур и ...

Презентација на македонските туристички потенцијали на Белградски саем на туризмот

Локално - 21.02.2020

Во организација на Агенцијата за промоција и подршка на туризмот, заедно со агенциите и хотелиерите денеска во Белград на 42. меѓународен саем на туризмот, каде се петставени 40 држави и 900 учесници, беа презентирани македонските туристички ...

(ФОТО) Директорот на АППТ- Јаневски тргна со автобус за Белград, ќе ја претставува земјава на саемот за туризам

Скопје1 - 21.02.2020

Директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот Љупчо Јаневски, тргна со автобус на саем за туризам во Белград. Саемот започна вчера, и ќе трае до 23 февруари. Станува збор за 42-от меѓународен саем за туризам ”SAJAM TURIZMA” во Белград.

Коронавирус: Зошто Тајланд и понатаму прифаќа кинески туристи

Локално - 20.02.2020

Во Тајланд, туристичката сезона трае во текот на целата година и периодот од крајот на ноември до почетокот на април е често најпопуларен – посетителите брзаат да ги видат тајландските храмови, плажи и одморалишта, привлечени кон посувото време и ...

Македонските туристички потенцијали презентирани на Белградски саем на туризмот

МКД - 21.02.2020

Во организација на Агенцијата за промоција и подршка на туризмот, заедно со агенциите и хотелиерите денеска во Белград на 42. меѓународен саем на туризмот, каде се петставени 40 држави и 900 учесници, беа презентирани македонските туристички ...

Презентација на македонските туристички потенцијали на Белградски саем на туризмот

Канал5 - 21.02.2020

Покрај природните убавини, Скопје и Охрид, на српските туристи годинава им се нудат и туристичките потенција долж патниот правец Е-75. Во организација на Агенцијата за промоција и подршка на туризмот, заедно со агенциите и хотелиерите денеска во ...

Презентација на македонските туристички потенцијали на Белградски саем на туризмот

Опсервер - 21.02.2020

Во организација на Агенцијата за промоција и подршка на туризмот, заедно со агенциите и хотелиерите денеска во Белград на 42. меѓународен саем на туризмот, каде се петставени 40 држави и 900 учесници, беа презентирани македонските туристички ...

Туризмот на Македонија презентиран во Белград

MakPress - 22.02.2020

Во организација на Агенцијата за промоција и подршка на туризмот, заедно со агенциите и хотелиерите денеска во Белград на 42. меѓународен саем на туризмот, каде се петставени 40 држави и 900 учесници, беа презентирани македонските туристички ...

Презентација на македонските туристички потенцијали на Белградски саем на туризмот

Вечер - 22.02.2020

Во организација на Агенцијата за промоција и подршка на туризмот, заедно со агенциите и хотелиерите денеска во Белград на 42. меѓународен саем на туризмот, каде се петставени 40 држави и 900 учесници, беа презентирани македонските туристички ...