TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Уживајте во вашиот дом со премиум Lifestyle телевизоритe

Иновативност - 18.10.2020

Како што заладува надвор, сѐ повеќе време ќе поминуваме дома со семејството и пријателите. А, како најдобро да го поминете времето дома ако не со вашиот најверен пријател – телевизорите на Samsung.

The Serif – Уметноста во вашиот дом

Опсервер - 16.10.2020

Решивте да промените нешто во вашиот живот? Решивте да го освежите Вашиот дом со ново парче технологија? Телевизорот The Serif е дефинитивно парчето технологија кое не само што ќе го промени изгледот на вашиот дом, ова парче технологија ќе го ...